Haberler

Oprukçu, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili Adayı Hüseyin Oprukçu, Ereğli ilçesi ve civarındaki bölgede seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Hüseyin Oprukçu, Ereğli'nin Kutören ve Belkaya mahalleleri ile Emirgazi ilçesinde yaptığı seçim ziyaretlerinde vatandaşlarla sohbet ederek iktidarı eleştirdi.

MHP Konya 3. sıra milletvekili adayı Hüseyin Oprukçu, iktidarın 13 yıl once 'Yoksulluk, Yolsuzluk ve Yasaklar' ile mücadele etme iddiasıyla göreve geldiğini ancak bu söylemle uzaktan yakından ilgilerinin kalmadığını ifade etti. Oprukçu, "Artık tuz bile kokmuştur. Yaptıkları her hatada başkalarını suçlayan ve kendilerini ak kaşık gibi gösterenlerin 1 Kasım'da sandıkta gerekli uyarıyı almaları gerekiyor. Hazreti Mevlana'nın dediği gibi, 'Sütten çıkınca bütün kaşıklar aktır. Önemli olan içinden çıktığın sütü ak bırakmaktır.' Ama artık Diyanet İşleri Başkanlığı'nın bile adı yolsuzluklara karışmışsa, ne süt kalmıştır, nede kaşık" dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin hayır dediği konuların tamamen Türkiye'nin lehine olan hayırlar olduğuna dikkat çeken Oprukçu, "Daha öncede demiştik, Hayır'da Hayır vardır diye. Bu hayırların yakın bir tarihte Türkiye için ne kadar doğru hayırlar olduğunu tüm Türkiye görecektir. Tıpkı, bugün Paralel diye suçlananlarda, çözüm sürecinde ve yolsuzluklarda görüldüğü gibi MHP kadroları haklı çıkacaktır. Ama inanın iş işten geçmeden bunu anlamamız ve gerekli önlemleri 1 Kasım sabahından itibaren almamız gerekiyor, henüz vakit çok geç değil" şeklinde konuştu. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title