Haberler

Opr. Dr.Nihat Yüce'ye Hizmet Plaketi Verildi

Güncelleme:

Ağrı'nın sevilen ,sayılan hizmete tabi tutulan hizmetlerinden ötürü ödüle laik görüldü.

Ağrı'nın ikinci kuşak doktorlarından olan Genel Cerrah Dr.Yüce 1996 ile 2007 yılları arasında Ağrı Devlet Hastanesi Başhekimliğini yapan Ağrı'nın efsanevi hekimi sağlıkta Ağrı'yı en üzt seviyelere çıkaran hizmeti kendisine şiyar edinen hastanede hastalarla sürekli ana dilde hitap eden Dr. Yüce Ağrı'nın yediden yetmişine kadar herkesi tanıyan , herkesin sıkıntısına koşan bir hemşerimizdi.

Başhekimliği döneminde hastahane adeta beş yıldızlı otel görünümündeydi.Sağlık çalışanları mesai saatleri içinde görevlerini en güzel şekilde yerıne getiriyordular.Doktor Nihat Yüce'nin Başhekimlik görevini bıraktıktan sonra hastahane adeta Başhekimler dikiş tutturamaz oldular.

Yılda en az iki Başhekim değiştirildi.25/05/2013 günü Ağrı'lı Sağlık çalışanları Stad Cafe Resturantta bir araya gelerek yüze yakın Ağrı nüfusuna kayıtlı Doktorların katılımıyla hizmetinde ötürü ,ilk Doktorlar dan olması dolasıyla Opr. Dr. Nihat Yüce'ye plaket verildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ağrı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title