Haberler

Opet Worldcard Sahipleri Lc Waikiki'de Yakıt Puan Kazanıyor!

Güncelleme:

Opet Worldcard sahipleri, LC Waikiki mağazalarında veya www.lcwaikiki.com sitesinde tek seferde her 75 TL ve üzeri alışverişe OPET istasyonlarında geçerli 15 TL değerinde hediye yakıt puan kazanıyor.

Akaryakıt sektörünün en beğenilen markası OPET, kredi kartları sektörünün lideri Yapı Kredi ve hazır giyimin öncü firmalarından LC Waikiki işbirliği ile Opet Worldcard sahiplerine özel yeni bir kampanya başlattı. 31 Mayıs 2014'e kadar Opet Worldcard ile LC Waikiki mağazalarında veya www.lcwaikiki.com sitesinde tek seferde 75 TL ve üzeri alışveriş yapanlar, OPET istasyonlarında geçerli 15 TL değerinde yakıt puan kazanıyor. Bir müşteri kampanya kapsamında toplam 30 TL yakıt puan kazanabiliyor.

Kampanyaya katılmak isteyen Opet Worldcard sahiplerinin "GIYIM" ve kartın son 6 hanesi'ni yazarak 3160'a SMS atmaları yeterli oluyor. Her müşterinin iki kez yararlanma hakkına sahip olduğu kampanya ile kazanılan puanlar, 20 Haziran 2014 tarihine kadar OPET istasyonlarında akaryakıt ve otogaz alımlarında kullanılabilecek.

Detaylı bilgiye www.opet.com.tr ve www.lcwaikiki.com'dan ulaşılabiliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title