Haberler

Opet Temiz Tuvalet Tırları Bolu'da

OPET'in 16 yıldır sürdürdüğü "Temiz Tuvalet" kampanyası kapsamında oluşturduğu "Temiz Tuvalet Tırları" Türkiye turuna Bolu'da devam etti.

OPET'in 16 yıldır sürdürdüğü "Temiz Tuvalet" kampanyası kapsamında oluşturduğu "Temiz Tuvalet Tırları" Türkiye turuna Bolu'da devam etti.

Şirketten yapılan yazılı açıklamada, yaz seyahatleri nedeniyle OPET istasyonlarında yaşanabilecek yoğun kullanım nedeniyle Türkiye genelinde hizmet verecek tırlarla kentteki çeşitli istasyonların tuvaletlerinin hijyenik hale getirilerek malzeme tedariki yapılacağı belirtildi.

Müşterilere temizlik ve hijyen kurallarına yönelik bilgilendirici broşür ve temizlik kitleri dağıtılacağı aktarılan açıklamada, kampanya kapsamında yola çıkan tırların, 19 Eylül'e kadar 27 şehirdeki 208 istasyonda hizmet vereceği kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen OPET Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi Nurten Öztürk, projeyle 16 yıl içerisinde 9 milyon kişiye ulaşarak hijyen eğitimi verildiğini belirtti.

"Tuvaletler, bir ülkenin medeniyet göstergesidir" diyen Öztürk, Temiz Tuvalet kampanyasını OPET istasyonlarının yanı sıra, 7,5 milyon kilometre yol kat ederek tüm Türkiye'de köy ve kasabalarda halka, okullarda öğretmen ve öğrencilere ulaştırdıklarını söyledi.

OPET standartlarının TSE iş birliği ile İçişleri Bakanlığı tarafından halka açık tuvaletler, iş yeri ve restoran tuvaletleri dahil olmak üzere zorunlu kılındığını da hatırlatan Öztürk, sağlıklı bir gelecek için projeyi yaygınlaştırmaya devam edeceklerini belirtti.

Açıklamada, Temiz Tuvalet Kampanyası kapsamında 16 yıl içinde, İstanbul'daki tüm okullarda "Temiz Okulum" projesinin uygulandığı TCDD için "Temizlik Rayında" adı altında bir projeyle tüm personele eğitim verildiği ve tren, gar ve istasyonlarda temizlik ve hijyenin yaygınlaşması sağlandığı, Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü, Amasya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Sakarya Büyükşehir Belediyesi SASKİ Genel Müdürlüğünde, Suudi Arabistan'dan alınan davetle Mekke, Medine, Cidde ve Riyad'da, Makedonya'da, Balkanlar'daki en eski Türk okullarından biri olan Tefeyyüz İlköğretim Okulu'nda, Silivri Milli Eğitim Müdürlüğü, Silivri Belediyesi, Silivri Eğitim Hizmetlerini Geliştirme ve Güçlendirme Derneği ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile ortaklaşa hazırlanan projelerle binlerce öğretmen ve öğrenciye temizlik ve hijyen eğitimlerinin verildiği kaydedildi.

Kaynak: AA / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Nurten Öztürk Türkiye Bolu Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title