Haberler

Opet Sevince Tam Seven Türkiye'ye Teşekkür Ediyor

Güncelleme:

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) tarafından 9 kez üst üste seçilen 'Müşteri Memnuniyeti En Yüksek Şirket' ve Mediacat Dergisi'nin İpsos işbirliği gerçekleştirdiği 'Lovemark- Aşkla bağlanılan marka' araştırmasında "Türkiye'nin En Sevilen Akaryakıt Şirketi" seçilen OPET, yeni reklam filmiyle Türkiye'ye teşekkür ediyor. Erkin Koray'ın "Sevince" şarkısı eşliğinde kurgulanan film; OPET'in kaliteli yakıtını, güleryüzlü hizmetini ve temiz tuvaletlerini tercih eden müşterilerini anlatıyor.

OPET, müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaları ve sosyal sorumluluk anlayışı ile ölçümlenmeye başlandığı 2006 yılından bu yana KalDer Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi'nde değişmez liderliğini sürdürüyor. OPET, geçtiğimiz yıl müşteri memnuniyetinde liderliğin yanı sıra üst üste elde ettiği birincilikleri için "Sürdürülen Başarı" ve "Üstün Başarı" ödüllerine de layık bulunmuştu. Öte yandan 'Türkiye'nin Lovemarkları 2014' araştırması kapsamında sektörünün lideri seçilen OPET, tüketicisinin kalbinde konumlanıyor.

15 yıl önce başlattığı "Temiz Tuvalet Kampanyası"nı halen sürdüren OPET, kendi istasyonlarının ardından Milli Eğitim Bakanlığı ve Kültür Bakanlığı ile işbirliği yaparak Türkiye çapındaki okullarda 8 milyonu aşkın öğrenciye hijyen eğitimi verdi. Tüm Türkiye'deki halka açık tuvaletler için TSE standartları OPET'in altyapısı ile yenilendi. Düzenlediği kampanyalar ve sonuç odaklı sosyal sorumluluk projeleri ile müşterilerinin kalbinde yer alan OPET, 'Kusursuza Yolculuk' başlığı altında koşulsuz müşteri memnuniyeti anlayışı ile çalışmalarını sürdürüyor.

Müşteri görüşlerinin birebir yansıması olan reklam filmi Rafineri Reklam Ajansı tarafından hazırlandı, yönetmenliğini ise Walky Talky üstlendi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Kalite Derneği Erkin Koray Mediacat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title