Haberler

Opet'e "En Başarılı Koçlu" Ödülü Verildi

OPET, "Trafik Dedektifleri Projesi" ile "En Başarılı Koçlu" ödülüne layık görüldü.

OPET, "Trafik Dedektifleri Projesi" ile "En Başarılı Koçlu" ödülüne layık görüldü.

OPET açıklamasına göre, Koç Topluluğu bünyesinde her yıl gerçekleştirilen "En Başarılı Koçlular Ödülleri" jüri değerlendirmesi sonucunda OPET, "Trafik Dedektifleri Projesi" ile "İşbirliği Geliştirenler" kategorisinde "En Başarılı Koçlu" ödülünü aldı.

Four Seasons Hotel'de gerçekleştirilen ödül töreninde ekip üyeleri ödüllerini Koç Holding Ceo'su Turgay Durak'ın elinden aldı. En Başarılı Koçlular 2014 yılı değerlendirmesinde bu yıl 88 proje yarıştı, ödüller 5 kategoride sahiplerini buldu.

-Trafik Dedektifleri Projesi

Trafik kazalarını önlemek için daha bilinçli nesiller yetiştirmeyi amaçlayan "Trafik Dedektifleri Projesi", trafik sorununa kalıcı bir çözüm getirmek amacıyla hayata geçirildi. Proje, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı, Polis Eşleri Kaynaşma-Yardımlaşma Derneği ve OPET ortaklığında uygulamaya alındı.

Proje ile 3 yıl içerisinde Türkiye'nin 81 ilindeki okullarda 3-17 yaş arasındaki 1,5 milyon çocuk ve genç ile dolaylı olarak ailelerine trafik bilinci aşılanması hedefleniyor. Eğitimlere katılan çocuk ve gençlere "Trafik Dedektifi" unvanı verilerek trafik konusunda bilinçli bir davranış modeli geliştirmeleri bekleniyor. Proje kapsamında bugüne kadar yaklaşık bir milyona yakın çocuğa ulaşıldı. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Four Seasons Hotel Turgay Durak Koç Holding Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title