Haberler

Operasyonlara Katılan Güvenlik Personeline 'Başarı Belgesi'

Güncelleme:

Silvan'da düzenlenen operasyonlarda başarılı olan asker ve polislerden oluşan 100 personele Kaymakam Murat Kütük tarafından 'başarı belgesi' verildi.

Diyarbakır'ın Silvan İlçesinde PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için düzenlenen operasyonlarda başarılı olan asker ve polislerden oluşan 100 personele Kaymakam Murat Kütük tarafından 'başarı belgesi' verildi.

Silvan'da 20 Temmuz 2015 tarihinden beri PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için düzenlenen operasyonları yöneten Silvan 4'üncü Jandarma Komando Alay Komutanı Albay O. Kılıç, Silvan İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı F. Manal, Silvan İlçe Emniyet Müdürü M. Rahmi Atılır ve Müdür Yardımcıları ile asker ve polislerden oluşan toplam 100 personele ilçe Kaymakamı Murat Kütük tarafından 'Başarı Belgesi' verildi.

Kaymakamlık makamında başarı belgelerini dağıtan İlçe Kaymakamı Murat Kütük şunları söyledi:

"Silvan 4'üncü Jandarma Komando Alay Komutanı, Silvan İlçe Jandarma Komutanı, Silvan İlçe Emniyet Müdürü ve Müdür Yardımcıları, 20 Temmuz 2015'ten bu yana ilçemizde meydana gelen terör eylemlerinin bertaraf edilmesine yönelik çalışmalar, bu terör eylemleri neticesinde açılan çukurlar ve kurulan barikatların kaldırılması ve bölücü terör örgütü mensuplarının etkisiz hale getirilmesi amacıyla ilçemiz merkezinde yapılan 7 operasyonda, kendi sorumluluk sahalarında yapmış oldukları başarılı operasyonlarda ve görevlerindeki üstün gayret ve çabaları memnuniyetle karşılanarak bu başarılardan dolayı güvenlik birimlerimizi 'Başarı Belgesi' ile ödüllendiriyoruz"

Kaynak: Temsilci / Yerel

Diyarbakır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title