Haberler

Op. Dr. Serap Güralp Mirkelam'da Göreve Başladı

Gaziantep’in ve bölgenin ilk göz lazer dal merkezi olma özelliğiyle uzun yıllardır Türkiye’nin ve dünyanın birçok ülkesinden gelen hastalara hizmet veren Mirkelam Göz Kulak Burun Boğaz Merkezi hekim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Gaziantep'in ve bölgenin ilk göz lazer dal merkezi olma özelliğiyle uzun yıllardır Türkiye'nin ve dünyanın birçok ülkesinden gelen hastalara hizmet veren Mirkelam Göz Kulak Burun Boğaz Merkezi hekim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Kulak Burun Boğaz, Baş ve Boyun Cerrahisi Uzmanı Dr. Serap Güralp, Mirkelam Göz Kulak Burun Boğaz Merkezinde göreve başlayarak hasta kabulüne başladı. Op. Dr. Hüseyin Mirkelam ve ekibiyle çalışmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Op. Dr. Serap Güralp hasta kabulünü yeni göreve başladığı Mirkelam Göz Kulak Burun Boğaz Merkezinde sürdüreceğini belirtti. Op. Dr. Serap Güralp ilk ve orta öğrenimini Antalya'da tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. Uzmanlık eğitimini İzmir Tepecik Eğitim Hastanesinde aldı ve daha sonra sırasıyla İzmir Bozyaka Eğitim Hastanesi ve İzmir Buca Eğitim Hastanesinde görev yaparak çok sayıda ameliyata imza attı. Daha sonra eş durumu nedeniyle Gaziantep de 25 Aralık Devlet Hastanesine atandı ve burada kısa bir süre çalıştıktan sonra kamu görevinden istifa etti. Gaziantep de SEV Amerikan Hastanesi KBB ve Baş Boyun Cerrahisi Bölümünde 8 yıl kadar çalıştıktan sonra mesleki kariyerini daha da ileri bir noktaya taşıma amacıyla bir KBB merkezi kurmak için çalışmalara başladı. Bu merkezde özel hastaları yanı sıra sosyal güvencelerinden de yararlanmak isteyen hastaların da kendisine ulaşabilmelerini sağlamak adına Mirkelam Tıp Merkezi ile birleşti. Dr. Serap Güralp, Dr. Hüseyin Mirkelam'ın tecrübesiyle mesleki birikiminin de yeni açılan Kulak Burun Boğazı Merkezi için çok büyük bir katlı sağlayacağından emin olduğunu ve bu anlamda da Mirkelam Göz Merkeziyle birlikte olmaktan gurur duyduğunu ifade etti. Aynı zamanda Göz ve KBB dallarının birbiriyle çok yakın iki branş olmasının hastaların ortak tedavisinde de bölge halkına çok büyük bir fayda sağlayacağını ve bölgede bu anlamda da tek GÖZ&KBB merkezi olmaktan da gurur duyduklarını belirtti.

Uluslararası ve yurt içi pek çok yayınları bulunan Kulak Burun Boğaz, Baş ve Boyun Cerrahisi Uzmanı Dr. Serap Güralp'in en önemli ilgi alanı fasial plastik cerrahi. Fasial Plastik Cerrahi (Yüz Plastik Cerrahisi) KBB branşının yan dallarından biridir ve yüzle ilgili yapılan estetik yüz ameliyatlarını kapsar. Estetik burun ameliyatları, kepçe kulak ameliyatı, göz kapağı estetiği, yüzden ben alma, yüzdeki yara izi estetik cerrahisi, botox, dolgu uygulamaları yüz plastik cerrahi uygulamalarından ilk akla gelenlerdir. Aynı zamanda antiaging tedavi, medikal estetik müdahaleler ile ilgili pek çok toplantıyı yakından takip etmektedir. Yurt dışında Fransa ve Roma'da zaman zaman medikal estetik ile ilgili eğitimlere katılmaktadır ve bu alandaki teknolojik gelişmeleri de sürekli izlemektedir. Yurt dışı eğitimleri sırasında ameliyatla fasial cerrahi yanı sıra ameliyatsız yüz cerrahisi ile de çok başarılı sonuçlar alındığını gözlemiştir. Kendi pratiğinde ve çalışmalarında da uygun hastalarda ameliyatsız yöntemlere de yer vermektedir. Toplam 9 yıldır kliniğinde botox ve dolgu uygulamaları yapmaktadır. Yaklaşık 14 yıldır estetik ve fonksiyonel burun ameliyatları başta olmak üzere pek çok KBB ameliyatını gerçekleştirmiştir. Burun ameliyatlarında genellikle tampon kullanmaması hastaları tarafından memnuniyetle karşılanmaktadır ve kendi alanındaki teknolojik aletleri de sıkı takip ederek modern ameliyatlarla hasta konforunu arttırmayı amaçlamaktadır. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Mirkelam Antalya Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title