Haberler

Onur, Türkiye'yi Temsil Etmeye Hak Kazandı

Güncelleme:

Kastamonu Araç ilçesi'ndeki İğdir Lisesi Tekvando Kulübü sporcusu Onur Erzen, Romanya'daki 5'inci Yıldızlar Avrupa Taekwondo Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.

Kastamonu Araç ilçesi'ndeki İğdir Lisesi Tekvando Kulübü sporcusu Onur Erzen, milli takım seçmelerinde tüm rakiplerini devirerek, Romanya'daki 5'inci Yıldızlar Avrupa Taekwondo Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.

Ankara'da yapılan Milli Takım seçmelerinde tüm rakiplerini yenerek Yıldız Milli Takımı'na giren Onur Erzen, Romanya'daki Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye için mücadele vermeye hak kazandı. Onur'un antrenörü Ercan Çelik, yaptığı açıklamada, "Beş yıldır çalışıp, her gün antrenman yaparak bu seviyeye geldik. Onur, geçtiğimiz günlerde düzenlenen Türkiye Şampiyonası'nda da çok iyi maçlar çıkardı, finali de teknik nakavtla kazandı. Romanya'dan da iyi derecelerle dönmek istiyoruz. Tüm Kastamonu'nun bizimle olduğunu biliyoruz" dedi.

Araç'ın İğdir Köyü'nde 2009 yılında kurulan İğdir Lisesi Tekvando Spor Kulübü, ekonomik zorluklarla mücadele vermesine rağmen büyük başarılara imza attı. Araç'ta, bir inşaatın zemin katını kontrplaklarla çevirip antrenman alanına dönüştüren kulüp, 10-17 yaş grubu 25 öğrencisiyle 2009 yılından itibaren sporcularına eğitimi veren kulüp, yetkililerden destek bekliyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title