Haberler

Onur-esteban Rekabeti Hami Mandıralı'yı Zorluyor

Trabzonspor kalesinde Onur ve Esteban arasında yaşanan rekabet en çok teknik direktör Hami Mandıralı’yı zorluyor.

Trabzonspor kalesinde Onur ve Esteban arasında yaşanan rekabet en çok teknik direktör Hami Mandıralı'yı zorluyor. Genç teknik adamın, deplasmanda oynanacak olan Gençlerbirliği maçında kaleye koyacağı isim konusunda kararsızlığı sürüyor. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in gözü de Trabzonspor'un kalesinde.

Spor Toto Süper Lig'de 18 Nisan Pazartesi günü deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Trabzonspor'un kalesinde yaşanan tatlı rekabet en çok takımın teknik patronu Hami Mandıralı'yı zorluyor. Ligde oynanan son 5 maçın 3'ünde galip gelen bir maçtan ise beraberlikle ayrılan bordo-mavili takımın kalesini koruyan Kosta Rikalı kaleci Esteban, Onur'un yokluğunda başarılı bir performansıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Ligde Mersin İdmanyurdu, Medicana Sivasspor ve Gaziantepspor karşısında 1-0 galip gelen bordo-mavili takımda kalesinde gole geçit vermeyen Kosta Rikalı file bekçisi, son 5 haftada 2-0'lık Beşiktaş maçında ve 1-1 beraberlikle sonuçlanan Medipol Başakşehir maçlarında gol yedi.

ESTEBAN FORMAYI BIRAKMAK İSTEMİYOR

Bu sezon ligde kötü günler geçiren Trabzonspor, kalesinde 38 gol gördü. Eskişehirspor, Mersin İdmanyurdu, Antalyaspor, Bursaspor, Galatasaray ve Medicana Sivasspor'un ardından kalesinde en çok gol gören takımlardan biri olan bordo-mavililerde kaleci Onur bu sezon forma giydiği 17 lig maçında kalesinde 24 gol gördü. Esteban ise 11 maçta 14 gole engel olamadı. Bordo-mavili kulüple 2 yıllık sözleşmesi bulunan Esteban yıllık 550 bin Euro'ya Karadeniz ekibinde forma giyiyor. Son haftalarda ortaya koyduğu performans ile büyük beğeni kazanan Kosta Rikalı kaleci taraftarın da sevgilisi haline geldi.

ONUR FORMAYI GERİ ALMAK İSTİYOR

Trabzonspor'da geçirdiği menüsküs ameliyatının ardından sakatlığı geçen kaptan Onur Recep Kıvrak, son haftaların formda ismi Estaban'dan formayı geri almak istiyor. Onur'un ameliyat olmasından sonra kaleyi devralan ve görev yaptığı maçlarda teknik heyetin de gözüne giren Estaban ile Onur'un rekabetinde, teknik direktör Hami Mandıralı Gençlerbirliği maçında kalede hangi isme görev vereceği noktasında zor bir karar verecek. Kaptan Onur'un düzelmesine rağmen Mandıralı, Medipol Başakşehir maçında Kosta Rikalı kaleciye formayı vermişti.

FATİH TERİM'İN GÖZÜ TRABZON'DA

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve kaleci antrenörü Alper Boğuşlu da Trabzonspor kalesinde yaşanan gelişmeleri yakından takip ediyor. A Milli Futbol Takımı'nın İsveç ve Avusturya ile oynadığı hazırlık maçlarının kadrosuna çağrılmasına rağmen yaşadığı sakatlık nedeniyle kadrodan çıkartılarak tedavisine kulübünde devam eden Onur Recep Kıvrak'la ilgili yaşanan gelişmeler yakında takip ediliyor. EURO 2016'ya güçlü bir kaleci kadrosu ile gitmek isteyen Terim, forma giymesi halinde ligin geri kalan maçlarında kaleci Onur'un performansına göre götüreceği isimleri belirleyecek. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Onur Recep Kıvrak Hami Mandıralı Fatih Terim Trabzonspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title