Haberler

Onur Bizerdik'in Sevgilisi Melis Çakır'ın Annesi: Onur Kızımı Öldürecek

Güncelleme:

Dündar Kılıç'ın torunu Onur Özbizerdik'in döverek hastanelik ettiği Melis Çakır'ın annesi, "Kızım telefonda 'Anne kurtar beni, öldürüyor beni' dedi." diyerek polise koştu.

Dündar Kılıç'ın torunu, Alaattin Çakıcı'nın da üvey oğlu olan Onur Özbizerdik'in döverek hastanelik ettiği Melis Çakır'ın şikâyetini geri almasının ardından Özbizerdik tarafından alıkonulduğunu iddia eden annesi kızının hayatından endişe ettiğini belirterek kayıp başvurusunda bulundu

ANNESİ KAYIP BAŞVURUSUNDA BULUNDU

Onur Özbizerdik'in sevgilisi Melis Çakır'ın annesi, kızı için kayıp başvurusunda bulundu. Özbizerdik, dövdüğü Melis Çakır'ın şikâyetini geri almasının ardından savcılığa giderek ifade vermiş ve serbest kalmıştı.

"ANNE KURTAR BENİ, ÖLDÜRÜYOR BENİ"

Melis Çakır'ın annesi Zehra O., şöyle konuştu:

"Onur dün yine aradı, 'Bak yine paraladım, parçaladım' dedi. Sonra kızım aldı, 'Anne kurtar beni, öldürüyor beni, ölüyorum anne' dedi. Hemen aldılar elinden telefonu. Tekrar aradım açmadı. Kızımı bulamıyorum. Öldürecek kızımı. 'Annemi öldürdüler, ben de onu öldüreceğim' demişti."

"KIZIMIN YAKASINI BIRAKMIYOR"

Zehra O., "Yakasını bırakmıyor kızımın. Beni 2.5 ay boyunca günde 50 kere aradığı için ruh tahlilini yapabilirim. Onun tedavi olabileceğini bile sanmıyorum" dedi.

"KIZIM KAÇIRILDI"

Kızının şikâyetini geri çekmesiyle ilgili olarak ise "Şikâyeti geri aldıran avukatı tanımıyoruz. Kızımın 'Sevgilim vardı, ondan kıskandı. Ben hak ettim dayağı' dediğine inanmıyorum, Kızım öyle bir şey demez. Bir anne olarak yemin ederim o ifadeyi kızım vermedi. Kızım kaçırıldı. Gece gündüz ölüsü gelecek bana diye düşünüyorum, Ciğeri yanan bir anne olarak söylüyorum bunu. Cumhurbaşkanı'ndan, Aile Bakanı'ndan yardım istiyorum, yalvarıyorum onlara. Bu şahsın elinden kızımı kurtarsınlar" dedi. (Habertürk)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Onur Özbizerdik Alaattin Çakıcı Dündar Kılıç Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (74)

faruk:

Bu ulkede artik hicbir kuruma guven kalmamistir en tepeden en asagiya kadar

41
0
yanıtYanıtla
tugiacar:

Bu memleketin hukuk sistemi sadece güçsüzlere karşı işliyor . ben böyle adaletin ta. . .

36
0
yanıtYanıtla
cafer:

yeter artık biri kessin şunun cezasını. bu kadar küçükmü türkiye cumhuriyeti devleti.

25
1
yanıtYanıtla
sy:

kusura bakmayında şikayetçi olmustu neden çekti şikayeti bence müstahak ona

2
23
yanıtYanıtla
MALATYALI:

SİLAH ZORU OLMASA BU ADAM KOCAMAN BİR HİÇ! BAŞKADA BİR ŞEY DEĞİL! KABADAYILIK SİLAHLA OLMAZ ERKEK GİBİ BİLEK GÜCÜYLE OLUR! AMA BUNLARDA NE ARAR???

18
3
yanıtYanıtla
Asli:

Benim Babam yok hic tanimadim tanimakda istemem.Sükür Abimde yok cok cok rahatim. Erkekler anca Kadin dövmeyi bilirler. Kendi cinsimden hoslaniyom...

6
14
yanıtYanıtla
ben:

devlet güçlü olmalı bir insan müsveddesi herhangi bir insana zarar vermemeli devleti küçültmek isteyenler, sizin o küçük beyinleriniz büyümeli, devlet her vatandaşına eşit mesafede ve adil olmalı ve ceza hak edenin cezasınıda geciktirmeden ibretlik şekilde vermeli o zaman ne böyle mafya bozuntuları peydahlanır ne de bir insana acı çektirebilir.

18
1
yanıtYanıtla
MesutMobil-IOS:

Böyle sahte kabadayıların gücü Kadınlara söker

19
0
yanıtYanıtla
ŞİRİNCELİ:

DÜNDAR KILIÇ BABAYDI, BU TORUNU MAFYA BOZUNTUSU.

18
0
yanıtYanıtla
İMAM:

İMAMLARIN YÖNETTİĞİ ÜLKE BÖYLE OLUR. BUNLAR SADECE KENDİLERİNİ DÜŞÜNÜR

5
13
yanıtYanıtla
Tüm 74 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title