Haberler

    Onun İçin Doğru Takım Elbiseyi Seçmenin Kuralları

    Baharın gelmesiyle yenilenmesi gereken tek dolap sizin değil; onun da dolabına bir kaç yeni parçanın eklenmesi gerekebilir.

    Baharın gelmesiyle yenilenmesi gereken tek dolap sizin değil; onun da dolabına bir kaç yeni parçanın eklenmesi gerekebilir.

    Her ne kadar en güzel alışveriş kendimiz için olan diye düşünsek de bazen partnerimizin dolabının da bize ihtiyacı olabiliyor. Her ne kadar günlük parçaları seçmek konusunda rahat ve bilinçli olsak da konu takım elbise olunca işler biraz karışıyor. Eğer bu sıralar partnerinizin dolabı için bir takım elbise arayışındaysanız sizi konunun uzmanıymış gibi gösterecek bir kaç tavsiyemiz olacak.

    1-Ceket seçerken klapa denilen yaka bölümünün genişliği kravat genişliğine eşit olmalı. Ayrıca, yakanın ince olması hem daha modern hem de daha genç bir görüntü sağlar.

    3- Konu kemer olunca kural kadınların kemer-ayakkabı kuralından biraz daha farklı; takım elbise için seçtiğiniz kemerde dikkat etmeniz gereken kural kemerin çok kalın olmaması ve ayakkabı ile aynı renk olması.

    5-Kravat içinse kural biraz daha basit; kravat rengi daima seçilecek gömlekten daha koyu olmalı.

    6- Ceket seçerken yaşadığımız en büyük kafa karışıklığı olan boy için de kural var; seçtiğinizin ceketin boyu daima partnerinizin kalçasını örtecek uzunlukta olmalı. (Hep kadınlar mı kapatacak?!)

    7- Pantolon boyunda ise paça boyu paçanın tam ayakkabının üstüne değdiği yerde bitecek uzunlukta olmalı.

    8- Gelelim ceket darlığına; ceketin düğmesini iliklediğinizde ceket ile göğsü arasında elinizin geçebileceği kadar mesafe varsa doğru bedende bir cekettir.

    Kaynak: Kadincaozel.com / Kadın

    Kadın Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title