Haberler

    Onun Devri Çoktan Geçti"

    Galatasaray'ın da gündemine gelen Zenit Teknik Direktörü Mircea Lucescu için sert sözler geldi.

    Galatasaray ile anılan Lucescu için sert sözler! Rus spor basınının gündeminde yer alan Lucescu ve Zenit hakkında çok çarpıcı iki açıklama geldi.

    Zenit ile geçirdiği ilk sezonunda şampiyonluk yaşayamayan ve sezonun genelinde beklentilerin çok uzağında kalan Mircea Lucescu'nun takımdan ayrılacağı konuşuluyor. Galatasaray'ın da başına geçme ihtimali bulunan Mircea Lucescu'ya iki önemli isimden sert eleştiriler geldi.

    Yaya Toure'nin de menajerliğini yapan Dmitry Selyuk ve Zenit'in eski oyuncusu Sergey Vedeneev Mircea Lucescu'ya yüklendi.

    Toure'nin menajeri Selyuk, 71 yaşındaki Lucescu'nun artık teknik direktörülü bırakması gerektiğini söylerken "Lucescu'nun zamanı geçti. Bunu anlamak zorunda ama o emekli olmadan önce birkaç milyon daha kazanmak istiyor. Rusya'yı da Rusça'yı da anlamıyor, anlamış gibi yapıyor" ifadelerini kullandı.

    "LUCE'DEN SONRA RANIERI DE GELSE, ANCELOTTI DE GELSE..."

    Rus basınına açıklamalarda bulunan Selyuk'un bu sözlerine ek olarak haberde iki yıl Ukrayna'da forma giyen Yaya Toure'nin bile Lucescu'dan daha iyi Rusça konuşup anladığı belitildi.

    Zenit'in eski oyuncularından Sergey Vedeneev de Lucescu'yu eleştirirken, Zenit'in büyük bir değişime ihtiyacı olduğunu "Zenit'in çok radikal değişikliklere ihtiyacı var. Köklü değişiklikler olmazsa gelecek sezon da bir fark görmeyeceğiz. Sadece hoca da değil... Ancelotti de gelse Ranieri de gelse bu durumu düzeltmek kolay değil" sözleriyle dile getirdi.

    Adı Galataaray ile anılan Mircea Lucescu'nun 2018 yılına kadar Zenit ile sözleşmesi devam ediyor.

    MEHMET DEMİRKOL: "LUCESCU 13 YIL ÖNCEKİ GİBİ DEĞİL..."

    Spor yazarı ve yorumcusu Mehmet Demirkol da geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada Mircea Lucescu hakkında ilginç ifadeler kullandı.

    Demirkol, Lucescu'nun eskisi gibi olmadığını "Lucescu'yu istiyorlar. 13 yıl önceki adamla bu zamanki adam değil. Diyorlar ki Shakhtar'da çok iyiydi. Orada istediğini alıyorlardı. Çat diyordu parayı çekiyorlardı. Ama burada işler farklı" sözleriyle dile getirdi.

    Spor dünyasının duayenlerinden Şansal Büyüka da geçtiğimiz gün Galatasaray'ın Lucescu'ya olan ilgisini doğrulamıştı.

    İşte Şansal Büyüka'nın o sözleri...

    "Galatasaray'da başkan Dursun Özbek, son krizde hocasının arkasında durdu ve "Tudor kalacak" dedi. Galatasaray'ın içinde olan ve haberciliğine inandığım insanlar da "Sezon sonunda Igor Tudor ile Sneijder kol kola gider" diyorlar ve yakın ihtimal olarak şunu söylüyorlar:

    1- Yüzde 90 Abdullah Avcı,

    2- Yüzde 10 Lucescu..."

    (Sporx)

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Mircea Lucescu Galatasaray Kolo Toure Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title