Haberler

Önsiad İstişare ve Planlama Toplantısı Mudurnu'da Yapıldı

İmam Hatip mezunu işadamlarının oluşturduğu Önder İş Dünyası Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin (ÖNSİAD) ilk istişare toplantısı Bolu'nun Mudurnu ilçesinde yapıldı.

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde bulunan bir otelde yapılan ÖNSİAD 1. İstişare Toplantısı'na çok sayıda işadamı ve öğretim üyeleri katıldı. Toplantını açılış konuşmasını ÖNSİAD Genel Başkanı Rasim Erdoğmuş yaptı. Erdoğmuş, 'Milli Misakın Küresel Tasavvuru'nda Misakı İktisadiyye' başlıklı konuşmasıyla başladı. Küresel güçlerin asırlardır yıkmaya çalıştığı paylaşım ruhuna işaretle manevi ruhtan beslenen kültürel değerlerimizi iş hayatında da ikame etmenin önemine vurgu yapan Erdoğmuş, "Çevremizde bunca acı, kan ve gözyaşı varken ve ülkemiz 15 Temmuz darbe girişiminden sonra ekonomik ihanet cereyanları ile mücadele içerisindeyken, lider ülke Türkiye vizyonu sürdürmektedir. Kendinize güvenin. Çünkü ÖNSİAD bu ülkenin mili ruhundan besleniyor. ÖNSİAD gelecek tasavvurunda insanlık coğrafyasının zulümden kurtulmasına ülkemizden uzanan ellerin adresi olacak" dedi.

Toplantıda konuşma yapan Prof. Dr. Resul İzmirli ise pozitivist tarım ve sanayi toplumu yönetim modellerinden adanmış kalplerin ürettiği heves ve sadakatin ancak kazanılabileceğini ortaya koyan başarı anahtarı yönetim modellerine geçişin önemini anlattı. İzmirli, "Kültür değişimi olmadan yeni yönetim teknikleri uygulamaya çalışmak boşa kürek çekmekten başka bir şey değildir. Aradığımız adanmış kalplerin Anadolu kültüründe en zengin örnekleriyle mevcut" diye konuştu.

Toplantı karşılıklı istişareler ile devam etti. - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Erdoğmuş Mudurnu Bolu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title