Haberler

Online Eğitim Sistemine Ait Kartlar Dağıtılıyor

Güncelleme:

Kırklareli Belediyesi tarafından öğrencilerin eğitim ve öğretim hayatına destek vermek amacıyla Online Eğitim Sistemine ait kartlar okullara dağıtıldı.


Doğan Işıkalp İlkokulu, Gazi Osman Paşa İlkokulu, Mustafa Dalcalı İlkokulu, Ortaokulu ve İstiklal Ortaokulu'nda bulunan öğrencilere Online Eğitim Sistemine ait kartların verildiğini belirten Başkan Yardımcısı Mehmet Gider, internet üzerinden kullanılan bilgisayar destekli program ile öğrencilerin ve öğretmenlerin bir çok kaynaktan faydalanacağını belirtti.

Açıklamada bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Gider: "Belediye Başkanımız Mehmet Siyam Kesimoğlu'nun talimatları doğrultusunda Kırklareli'de eğitim hizmetlerinde hedeflenen başarının sağlanması ve bu başarının sürdürülebilir noktalarda olması için online eğitim sistemi hazırlatıldı. Hazırlatılan program ile öğrenci ve öğretmenlerimize destek olmayı hedefledik. Okullarımızı gezip, online sisteme giriş yapılacak olan kartları ücretsiz dağıtıyoruz" dedi.

ÖĞRENMEYİ KOLAYLAŞTIRIYORUZ

İnternet bağlantısının olan her yerden kullanıcı adı ve şifresi ile öğretmen ve öğrencilerin sisteme giriş yapabileceğini aktaran Başkan Yardımcısı Mehmet Gider: "Eğitim'den yararlanmak için internet bağlantısı olan bir bilgisayar yeterlidir. Oluşturulan online eğitim herhangi bir bilgisayar kurulumu veya CD gerektirmez. Yapılması gereken tek şey, www.kirklareliegitim.org adresine girerek üye olmaktır. Üye olduktan sonra konu anlatımlı dersler, testler mevcut bulunmaktadır. Tüm etkinlikler öğrencilere geri bildirim verir, eksiklerini gösterir. Bu da öğrenmeyi kolaylaştırır" şeklinde açıklamada bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Siyam Kesimoğlu Kırklareli Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title