Haberler

Onkoloji Hastanesinde "Umuda Yolculuk"

Güncelleme:

ADT ve Türk Musikisi Devlet Konservatuarı öğrencileri, lösemili çocuklara koro ile müthiş bir müzik ziyafeti sundular.

Gaziantep Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu (ADT) ve Türk Musikisi Devlet Konservatuarı öğrencileri, "Umuda Yolculuk" etkinliği kapsamında GAÜN Onkoloji Hastanesinde tedavi gören lösemili çocuklara çeşitli hediyeler dağıtarak, oluşturdukları koro ile çocuklara müthiş bir müzik ziyafeti sundular.

"Umuda Yolculuk" adlı etkinliğe Gaziantep Üniversitesi Rektör Danışmanı Prof. Dr. Yaşar Gündoğdu, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Murat Ağarı ve Atatürkçü Düşünce Topluluğu Akademik Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Yunus Emre Tansü katıldı.

Gaziantep Üniversitesi Rektör Danışmanı Prof. Dr. Yaşar Gündoğdu düzenlenen programdan çok etkilendiğini söyleyerek, Akademik Danışman Yrd. Doç. Dr. Yunus Emre Tansü'ye ve Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Öğretim Görevlisi Süleyman Fidan'a teşekkür etti.

Bu tür etkinliklerde sürekliliğin esas olduğuna dikkat çeken Rektör Danışmanı Doç. Dr. Murat Ağarı, ADT ve konservatuar öğrencilerine bu sürekliliği sağladıkları için teşekkür ettiğini belirtti.

10 Kasım dolayısıyla Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü anmak için lösemili çocuklarla bir araya geldiklerini söyleyen Akademik Danışman Yrd. Doç. Dr. Yunus Emre Tansü, "Rektör Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun'a, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Fahrettin Göğüş'e, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Yaşar Gündoğdu ve Doç. Dr. Murat Ağarı'ya, Rektör Danışmanı ve Proje Koordinatörü Prof. Dr. Mehmet Mutaf'a, Onkoloji Başhekimi Prof. Dr. Alper Sevinç'e ve katkı veren herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title