Haberler

ONKO-SAV'dan Türk Sanat Musikisi Konseri

Güncelleme:

Onko-Sav derneği tarafından organize edilen Türk Sanat Musikisi konseri Devlet Tiyatro Salonunda saat: 20:00'da gerçekleştirilecek.

Çarşamba günü Dünya Kanser Haftası nedeniyle ilimizde Kanser Hastalarına yönelik faaliyette bulunan Onko-Sav (Kanser Hastalıkları ile Savaşım ve Yardımlaşma) derneği tarafından organize edilen Türk Sanat Musikisi konseri Devlet Tiyatro Salonunda saat: 20:00'da gerçekleştirilecek.
Onko-Sav (Kanser Hastalıkları ile Savaşım ve Yardımlaşma) derneği sekiz aydır 01-07 Nisan 2014 Dünya Kanser Haftası etkinlikleri çerçevesi içerisinde yapmış olduğu çalışmaların sununa gelindi. Dernek Yönetim Kurulu"Bu zaman zarfında konferans salonlarını bizlere açan yapmış olduğumuz çalışmalara destek veren Anadolu Atatürk Lisesi, Hitit Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu ve Hitit Üniversitesi Rektörlüğü ile Çorum Belediyesine teşekkür ediyoruz."

Dernek Yönetimi tarafından yapılan açıklamaya göre İlimizde yaklaşık 300'e yakın kanser hastasının dernek tarafından desteklendiği ve kanser hastaları yararına ilimizde bir konser tertiplediklerini, kanser hastalarının yalnız olmadıklarını göstermek istedik.

Kanser önlenebilir bir sağlık sorunudur. Yeter ki nasıl önleyebileceğimizi bilelim, fark edelim. Dünya Kanser Haftası nedeniyle Müziğin evrensel gücünü kullanarak kanser hastalığına dikkat çekmek istiyoruz.

Bu fikir ve düşünce kapsamında yapılan konser çalışmalarına Şef Ömer Erdal Çerit yönetiminde oluşturulan Türk Sanat Musikisi konseri Çarşamba günü Devlet Tiyatro Salonunda Saat:20:00'da gerçekleştirecek. Konseri İzlemeye Çorum Valisinin yanı sıra protokolünde izlemesi bekleniyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hitit Üniversitesi Çorum Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title