Haberler

Önen, Haliliye Teşkilatıyla Buluştu

Güncelleme:

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen, Bosna Hersek dönüşü memleketi Şanlıurfa'ya gelerek partililerle buluştu.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Önen, AK Parti Haliliye İlçe Teşkilatını da ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldıktan sonra fikir alış verişinde bulundu. Önen, AK Partinin Türkiye'nin ve çözüm sürecinin sigortası olduğunu söyledi.

Beraberinde Haliliye Belediye Meclis Üyesi Halil Yetkin, Karaköprü Belediye Meclis Üyesi Mehmet Nimetoğlu, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Kurt, Kayhan Güllüoğlu, Müslüm Abacıoğlu, Ahmet Kayral, Celal Uludağ ile birlikte AK Parti Haliliye İlçe Teşkilatını ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen, Başkan İbrahim Kızılelma ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre sohbet etti, Başkan Kızılelma'dan teşkilat olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı.

KADIN VE GENÇLİK KOLLARIMIZ HER AN VATANDAŞLARIMIZLA İÇ İÇE OLMALI

Haliliye teşkilatının yeni binasına taşınmasından sonra ziyaret etmeyi çok arzuladığını ancak yurt dışı görevleri nedeniyle ancak fırsat bulduğunu belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Önen, "Yeni binanız çok güzel, AK teşkilatımıza layık bir şekilde dizayn edilmiş. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Geldiğimizde uyguladığımız programlar konusunda biraz daha titiz davranmalıyız. Zaten gerek yerel seçimler ve gerekse cumhurbaşkanlığı seçimleri esnasında sizlerle hep birlikte çok güzel çalışmalar yaptık. Daha sonraki ziyaretlerimizde de aynı çalışmalarımızı yürüttük. Gerek yönetim kurulu, gerekse kadın ve gençlik kollarımız her an seçim varmış gibi vatandaşlarımızla iç içe olmalı, sorunlarını, taleplerini sormalı, mümkün olduğunca dertlerine çare olmalıyız. Sizlerin uyum içerisinde çalışmalarınızı görmek bizleri de mutlu ediyor" dedi.

İŞSİZ FAKİR GENÇLERE İŞ İMKANI SAĞLANMALI

AK Parti Haliliye ilçe Başkanı İbrahim Halil Kızılelma ise, özellikle bazı fakir ailelerin çocuklarının İŞKUR aracılığıyla da olsa istihdam edilmelerini sağlayabilmek, vatandaşın haklı talebini yerine getirebilmek istediklerini belirterek, "Vatandaşlarımızın basit taleplerini bile gerçekleştiremezsek, onları nasıl sevindiririz, nasıl muhtaç olmamalarını sağlarız. İşsiz fakir gençlere mutlaka iş imkanı sağlanmalı ki kimseye muhtaç olmasınlar. Bu konuda sizlerin ve Bakanımızın desteğini istiyoruz. Bari ihtiyaç sahibi gençlerimizi iş sahibi yapalım. İŞKUR marifetiyle de olsa 9 ay evlerine para girsin, ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabilsinler" dedi. Parti binasında düzenlenen toplantı sonrası hep birlikte Yavuz ve Direkli ailelerinin taziye ziyaretlerine gidilerek baş sağlığı mesajları ve sabır dilekleri iletildi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Abdulkadir Emin Önen Şanlıurfa Ak Parti Yerel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title