Haberler

Önemli Olan Hoş Bir Seda Bırakmak"

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, şehrin daha da büyümesi için Kayseri'yi geleceğe taşıyacak projelere imza attıklarını belirtti. Başkan Özhaseki, "Önemli olan bu baki kubbede hoş bir seda bırakmak" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Tes-İş Sendikası üyeleriyle bir araya geldi. Toplantıya Başkan Özhaseki'nin yanı sıra Ak Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri ve Civarı Elektrik Şirketi Genel Müdürü Hidayet Atasoy, Tes İş Sendikası Başkanı Rıfat Pakkan ve sendika üyeleri katıldı.

Toplantıda Tes İş Sendikası Şube Başkanı Rıfat Pakkan kısa bir konuşma yaparak "Başkanımız Mehmet Özhaseki'ye 30 Mart seçimlerinde açık desteğimizi bir kez daha deklare ediyorum" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ise konuşmasına senelerdir birlikte çalıştıkları personelle en ufacık bir tatsızlıklarının olmadığını belirterek başladı. "Önemli olan kendi aramızdaki huzur ve uyum. Birçok vilayette Kayseri'deki huzur ve uyum yok. Allah elimizden almasın" diyen Başkan Özhaseki, 2002'den önceki Türkiye'den bahsederek Ak Parti iktidarı ile birlikte Türkiye'nin her alanda büyük gelişme gösterdiğini söyledi. Herkesin elini vicdanına koymasını isteyen Başkan Özhaseki, "Oy verelim vermeyelim, başka bir siyasi düşüncenin mensup olalım olmayalım, elimizi vicdanımıza koyduğumuza karşımıza çıkan gerçek şu. Ekonomi iyiye gitti. Bütün problemler çözülmüş değil elbette, öyle bir şey söylemiyorum; ama geçmişle kıyaslandığı zaman ülkemiz dağlar kadar iyiye gitti. En azından IMF'ye borcumuz kalmadı. Gırtlağımızı sıkmıyorlar, emir vermiyorlar. İsterseniz size beş milyar dolar borç verelim diye hükümet efeleniyor onlara. Bunlar kolay işler değil. Sağlıkta iyiye gidiş oldu. Gece 2-3 de ilaç kuyruğuna girmeyen var mı bilmiyorum? Sigorta ayrı bir alem, devlet hastanesi ayrı bir alemdi. Bugün beş yıldızlı özel hastanelerde insanlar tedavilerini yaptırabiliyorlar?" diye konuştu.

Kayseri'de yapılan hizmetleri anlatan ve şehri geleceğe taşıyacak büyük projeleri hayata geçirdiklerini dile getiren Başkan Mehmet Özhaseki, "Risk alarak büyük projelere imza atıyoruz. Şehirde işlerin iyiye gitmesi lazım. Şehrin büyümesi lazım. Şehrin hareketli ve bereketli olması lazım. Bütün bu riskleri bunun için alıyoruz. İnsanlar omzumuza bir yük koydular. Senelerdir uğraşıyorum, emin olun ne gecemiz var ne gündüzümüz var. Geriden görünüşte siyah bir araçla bir adam geliyor gidiyor, kapısını da birisi açıyor diye görebilirsiniz. Ama, Allah şahit oturduğumuz yerler diken gibi. Sabahlara kadar uyumadığımız çok oluyor. Kendimiz için değil, bu şehir için, bu millet için kaygı çekiyoruz. Allah sonuna kadar bu duyguları elimizden almasın. Doğru yoldan da ayırmasın. Güzel işler yaptırsın. Bunları yapamayacaksak zaten bizi uzaklaştırsın. Cenabı Hak'tan dileğim o benim. Önemli olan bu baki kubbede hoş bir seda bırakmak" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Özhaseki Ömer Dengiz Ak Parti Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title