Haberler

Öncü Spor Seminerleri Korkuteli'de

Öncü Spor'un düzenlediği Sporda Ahlak ve Kötü Alışkanlıklardan Korunma Seminerleri, Korkuteli Belediye Düğün Salonunda gerçekleşti.

Korkuteli Anadolu İmam Hatip Lisesi, Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi ve İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine yönelik gerçekleşen seminer öğrenciler tarafından büyük coşku ile karşılandı.

Muharrem Muhsin Aydın'ın konuşmacı olarak katıldığı seminere; Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, Şube Müdürü Durmuş Ali Özokudan, Öncü Gençlik ve Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Muharrem Muhsin Aydın, Yasemin Bilnur Erenci, Korkuteli İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Mesut Özdem, okul müdürleri, idareciler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Muhsin Aydın konuşmasında, " Bizler ahlak anlayışımızla sokağımızdaki gençlere örnek ve elçi olmak için bu programı yaptık. Onları eğitecek birer örnek öğrenci olacaksınız. Öncü Spor Kılübü gençlere ulaşmak için kuruldu. Kulübümüz 10 branşta faaliyetini sürdürüyor. Her İmam Hatip Okuluna bir spor kulübü kazandırma faaliyetlerimiz devam ediyor" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhsin Aydın Korkuteli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title