Haberler

Önce Yine Gecce'de

Hürriyet Gazetesi'nde Sema Denker ile yapmış olduğum röportajda geçen bazı bölümler yüzünden Urfalı dostlarımın üzüldükleri yolunda çıkan haberleri üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Şu an yurtdışında olduğumdan dolayı bu konu ile ilgili yazılı açıklama yapma gereği duyuyorum.

Röportajda ifade edilen sözler benim gördüğüm, bildiğim şeyler olmadığı gibi benim düşüncelerimi de kesinlikle yansıtmamaktadır. Röportaj dikkatle okunacak olursa bana 3. bir kişi tarafından biraz da espri katılarak söylenmiş sözlerin yansıması olduğu görülecektir. Tekrar ediyorum ki bu beyan bana ait düşünce veya sözlerin ifadesi kesinlikle değildir, olamaz da . ( Urfa'da ki bir klip çekimi esnasında esprili bir sohbette, bir amcamızın şaka ile karışık söylediği sözleri, röportaj esnasında hatırladığım için söylemiştim. Kaldı ki; amcamız da hiç kimseyi kötülemek amacı ile bunları sarf etmemişti. Pop ve rock şarkıcılarının sadece bazıları için gülerek söylediği doğaçlama sözlerdi. )

Urfa'da çekmiş olduğum kliplerle de o bölgenin insanını ne kadar sevdiğim ortada olduğu gibi, tüm Urfalı kardeşlerim de onlar ile ilgili tüm iyi düşüncelerimi ve hislerimi bilirler.

Ancak sözkonusu röportajda geçen ifadeler (benim düşüncelerim ve hislerim olmadığı halde ) Urfalı dostlarımı üzdüyse, incittiyse, ben buradan tümünden özür diliyorum.

Urfalı tüm dostlarımın sağduyulu ve hoşgörülü davranarak bu sözleri bana mal etmemelerini rica ediyorum.

Ben bu güne kadar evinde yemeklerini yediğim, içeceklerini içtiğim, ülkemin hiçbir il ve ilçesi vatandaşını, hele ki; Urfalı aile dostlarımı incitici, üzücü sözler söylemem, bu şekildeki sözleri de kimse benden duyamaz.

Özellikle ve ayrıca da belirtmek isterim ki; bazı köşe yazarı arkadaşlarımın yazılarında yer verdiği gibi, bu ifadelerin altında gizlenmiş herhangi bir amaç, kötü niyet veya hedef asla ve asla olamaz yoktur da.

Bu gibi sataşmalar ( hele ki Urfalı dostlarım üzerinden ) bana ve sanatçı kimliğime yakışmayacağı gibi, bu şekilde yönlendirici yorumlarla yakıştırma yapanların da benim kişiliğimi ve tüm toplum önünde saygılı duruşumu bir kez daha düşünmelerini ve böyle yanıltıcı, yönlendirici mesajlardan uzaklaşmalarını rica ediyorum.

Urfalı dostlarımın beni çok iyi tanıdıklarına inanarak ve röportajda bana ait olmayan düşüncelerin yansımasında herhangi bir kötü niyetimin olmadığını da tekrarlayarak bu konu ile ilgili bundan sonra yapılacak olan yorumları, yönlendirmeleri kamuoyunun vicdanına bırakıyorum.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title