Haberler

Nehre Atlayan Vatandaşı Tokatlayarak Çıkardı

Güncelleme:

Hatay'da Ata Köprüsü üzerine çıkarak Asi Nehri'ne atlayan vatandaş, sudan çıkmak istemeyince nehre giren bir başka kişi tarafından tokatlanarak çıkartıldı.

Hatay'da Asi Nehri'ne atlayarak akıntıya kapılan Suriye uyruklu kişi, suya giren bir vatandaş tarafından önce tokatlandı, sonra kurtarıldı.

SUDAN ÇIKMAK İSTEMEDİ

Sabah saatlerinde Suriye uyruklu olduğu belirlenen erkek şahıs henüz bilinmeyen sebeple Ata Köprüsü üzerine çıkarak Asi Nehri'ne atladı. Şahsın nehre atladığını gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polisin yardım istemesi üzerine Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, nehirde sürüklenen kişiyi kurtarmak için çalışma başlattı. Çevredeki vatandaşların yüzerek kıyıya gelmesini istediği Suriyeli, sudan çıkmak istemedi.

TOKATLAYARAK ÇIKARDI

Yunus Emre Parkı'nda suda sürüklenen kişiyi gören bir vatandaş nehre atladı. İsmi açıklanmayan vatandaş, nehir ortasında bulunan şahsı yakalayarak önce tokatladı sonra nehir kenarına getirerek burada bekleyen kurtarma ekipleri ile birlikte halata bağladı. Bağlanan halatla yukarıya çekilen şahıs kurtarma ekiplerine zorluk çıkartarak ambulansa binmek istemedi. Şahıs, daha sonra ambulansla Antakya Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Görgü tanıkları sabah bir kişinin köprü demirlerine çıktığını daha sonra nehre atladığını görünce polisi aradıklarını anlattı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Suriye Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (16)

hytr:

helal olsun adam anladığı dilden konuşmuş :)

21
6
yanıtYanıtla
çoko:

İyi yapmş. bende olsam tokatlardım :)))

14
7
yanıtYanıtla
reis:

iyi yapmış eline saglık

13
2
yanıtYanıtla
ali:

kac gündür bu kadar gülmemistim, Allah da seni güldürsün zeki uyanik tokatci birader. . .

14
1
yanıtYanıtla
TIPI TIP:

NE OLURSA OLSUN YINEDE BIZ KURTARIRIZ VICDANLI TÜRK MILLETIYIZ !!

6
2
yanıtYanıtla
hkn:

Ne tokadı , adam yumruk atmış yuuuhh !

3
3
yanıtYanıtla
TIPI TIP:

KIM BILIR KIM BILIR NE DERDI VAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2
3
yanıtYanıtla
TIPI TIP:

KIM BILIR NE DERDI VARDI ONUNDA SENIN GIBI BIR ALLAHI VARDIR SU GARIP HALIYLE NE SIRLAR GIZLI ONU BUHALLERE BIR KOYAN VARDIR !!

2
2
yanıtYanıtla
Profesyonellik:

Bakiyorumda bizim kurtarma ekibide bayagi profeyonelmis. Adamlarda dogru durust ekipman bile yok. Sanarsin TR ucuncu dunya ulkesi. Te allahim

2
0
yanıtYanıtla
ZOGOR:

yavv kardeşim adam çok geçiriyor suyun içinde kendinde deyil onun için kendine gelmesi için yumruklanması mübahdır , sonuçta kurtarıldı , iyi seyirler türkiye

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title