Haberler

IŞİD'den Yeni Vahşet! Önce Mezarını Kazdırdılar Sonra Kafasını Kestiler

Güncelleme:

Vahşi infaz görüntüleri yayınlayan IŞİD, buna bir yenisini daha ekledi. IŞİD, casuslukla suçladığı Suriyeliye kendi mezarını kazdırıp kafasını keserek infaz etti.

Propaganda amacıyla her fırsatta vahşi infaz görüntülerini yayınlayan IŞİD, vahşet görüntülerine bir yenisini ekledi. Örgüt militanları casuslukla suçlanan bir Suriyeliye önce kendi mezarını kazdırdılar, sonra da kurbanın kafasını keserek infaz ettiler.

"CASUSUM" İTİRAFI

IŞİD tarafından yayınlanan ve profesyonelce kurgulandığı gözlenen görüntülerde, adının Ziyad Abdül El Ebu Tarık olduğunu söyleyen, turuncu renkte mahkum giysileri içindeki Suriyeli, örgüt aleyhine casusluk yaparken yakalandığını itiraf ediyor.

BAŞI KESİLİYOR

Kurban daha sonra çölün ortasında kazma ve kürekle kendi mezarını kazıyor ve ardından IŞİD bayrağı taşıyan beyaz jip geliyor ve esirin başı kesiliyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (75)

batmanlı ahmet:

YA RAB bu vahşilere bu sapkınlara bu islam ve insanlık düşmanlarına karşı birşey yapmadığımdan yapamadığımdan dolayı beni affet. amin

94
0
yanıtYanıtla
Görsel efektMobil-IOS:

Amerika Siz gidinde ananınızı kandırın...bunların hepsi görsel bir çekim ölen felan yok ...inanmayın lan sizde yorum atanlar kanmayın lan bunlara

1
76
yanıtYanıtla
TuğrulmobilWeb@haberler.com:

İslam devleti vatana ihanetten yargıladığı bir ajana idam cezası vermiş ve cezayı infaz etmiştir. Olayı uluslararası projelerle ilişkilendirmek manüpile olup asıl uluslararası proje budur. ABD de elektrikle idam varken ses çıkarmayanlar islam devletinin boyunları vurma şeklindeki infazını kınaması aymazlıktır. Ne yani vatana ihanet edeni öldürmeyip besleselermiydi

9
56
yanıtYanıtla
EZGİ:

İŞİD TAM BİR İNSANLIK DIŞI BİR OLUŞUM VE SÖZDE CİHAD ADI ALTINDA VAHŞCİCE SALDIRI DÜZENLİYOE BUNU KİMSENİN KABUL ETMEMESİ LAZIM KABUL EDEN DE BİR GÜN O KATLİAMA MAARUZ KALACAKTIR BU UNUTULMAMALIDIR. . .

62
2
yanıtYanıtla
harun sefaMobil-ANDROID:

lanet olsun isid kopekleri. onlar sehit oluyor cennete en guzel yerde olacak vahsi isid cehennemde kul olacak ha ha ha , yasasin cennet

48
0
yanıtYanıtla
ÇİN MALI BUNLAR:

ALLAH BELALARINIZI TEZ ZAMANDA VERSİN.

40
5
yanıtYanıtla
Ethem can Mobil-IOS:

AKP kalırsa bizimde sonumuz aynı olacak...

27
14
yanıtYanıtla
Mardinli:

Allah belanizi verecek inshallah. . .

29
1
yanıtYanıtla
muss isviçremobilWeb@haberler.com:

Pkk gibi pusu kurmuyor kötüde yapsalar açık yapıyorlar gündüz imam gece askere haince pusu kurmuyorlar

7
22
yanıtYanıtla
ref:

tırlar bunlaramı götürüyorsu ilacları :)

20
4
yanıtYanıtla
Tüm 75 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title