Haberler

Önce Karıştırır, Sonra Katlanıp Saklanır!

Güncelleme:

Homend, katlanabilen ve böylece tezgahlarda yer sıkıntısına da çözüm getiren yepyeni ürününü sunar.

Homend'den Profashion stand mikser

Homend, bir mikserden çırpmak ve karıştırmaktan daha fazlasını bekleyenler için katlanabilen ve böylece tezgahlarda yer sıkıntısına da çözüm getiren yepyeni ürününü sunar: PROFashion

"Serving Life" sloganı ile 2010 yılından bu yana tüketicilerinin hayatını kolaylaştırmak için yola çıkan ve geniş ürün portföyü ile hizmet veren, akıllı ve enerji tasarruflu küçük ev aletleri üreticisi Homend, katlanarak saklanabilme özelliğiyle mutfak tezgahlarında yer kaplamayan pratik stand mikseri PROFashion'u tüketicisinin beğenisine sundu. PROfashion'un karıştırma haznesi haricindeki tüm parçaları üst üste katlanarak, küçük ev aletleri ile dolu tezgahlarda yer kaplama derdini ortadan kaldırıyor.

Siyah (3001) ve beyaz (3002) olmak üzere iki renk alternatifine sahip olan 300 watt gücündeki PROfashion'un döner haznesi, karıştırma işini yaparken kendi kendine dönerek kullanıcıyı yormuyor ve malzemelerin etrafa dağılmasını engelliyor. PROfashion, altı güç kademesiyle farklı ihtiyaçlara çözüm getirirken, benzerlerine göre oldukça büyük üç buçuk litrelik paslanmaz çelik haznesiyle, çok çeşitli malzemeleri aynı anda karıştırmak veya çırpmak isteyenleri kırmıyor. PROfashion'un sihirli kolları tek tuşla çıkarılıp takılabiliyor ve uç alternatifleri ile stand mikserinde hamurdan keke, istenen her yemeğin malzemesini hazırlamak mümkün oluyor. PROfashion, ilk olarak yalnızca Esse mağazalarında, Mayıs ayı itibariyle satışa sunuluyor.

PROFashion 3001 ve 3002 tavsiye edilen satış fiyatı: 299 TL.

Homend'den alınan her üründe olduğu gibi PRoFashion stand mikser ürünlerinde de tüketicinin yaşadığı olası bir sorun karşısında marka, hiçbir ücret talep etmeden ürünü tüketicisinin evinden teslim alıyor ve servise yollanmasını sağlıyor. Bu duruma alternatif olarak tüketiciler, sorunlu cihazlarını teslim fişi karşılığında Homend'e Yurtiçi Kargo ile de ulaştırabiliyor. Cihazın teslim alınmasından sonra başlayan servis süresinin 48 saati aşmamasına özen gösteriliyor.

Tüm bunlara ek olarak, 444 32 45 numaralı Homend destek hattına 7/24 erişim sağlanabiliyor. Tasarım, üretim ve dağıtım aşamalarında defalarca kontrolden geçirilen tüm ürünler, en ufak sorunu dahi kapsayan 2 yıllık garanti süresi ile tüketiciye ulaştırılıyor. Ayrıca, bir Homend ürünü satın alındığında kutu, garanti belgesi, fiş ya da fatura saklama zorunluluğu da bulunmuyor.

Tüm dünyada kabul gören ve en prestijli tasarım yarışmalarından biri olan Red Dot Design Award'da (Almanya) bu yıl Homend, Royaltea 1701 çay makinesi ile Red Dot Winner Ödülü, Pottoman 1803 Kahve Makinesi ve Functionall 2802 Mutfak Robotu ile Red Dot Honourable Mention ödüllerine layık görüldü. TURQUALITY® Programı kapsamında 3.'sü gerçekleştirilen "Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri"nde "Üstün Tasarım" ödülünü alan 1701 Royaltea Konuşan Çay makinesi, "İyi Tasarım" ödülüne layık görünen 1708 Royaltea paslanmaz çelik Konuşan Çay Makinesi, 1802 Pottoman Paslanmaz Çelik Kahve Makinesi, 1803 Pottoman Plastik Kahve Makinesi, 2802 Functionall Çok Amaçlı Mutfak Robotu başta olmak üzere, ürün gamında bulunan Wineup Elektrikli Tirbuşon Serisi, Hairline Saç Düzleştiriciler, Deepsilence 1211 Sessiz Süpürge, Grilliant 1401 Cam Yüzeyli Elektrikli Izgara, Gramatic 3902 Konuşan Tartı, S3 Foodprocessor 2801 Mutfak Robotu, dijital ütü ve katı meyve-sebze sıkacağına kadar pek çok yenilikçi Homend küçük ev aletlerini Esse, YKM, Boyner, Mediamarkt, Saturn, Electroworld, Teknosa, Darty, Evkur, Bimeks, www.hepsiburada.com, www.morhipo.com gibi mağazaların yanı sıra seçkin züccaciyeler de dahil olmak üzere 600'ü aşkın noktada bulabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title