Haberler

Önce İftarlar Açıldı Sonra İlahilerle Coşuldu

Keçiören Belediyesi, 6. Uluslararası Ramazan etkinliklerinde, Keçiörenlileri buluşturmaya devam ediyor.

Keçiören Belediyesi, 6. Uluslararası Ramazan etkinliklerinde, Keçiörenlileri buluşturmaya devam ediyor. Ramazan-ı Şerifin 24. gününde yine iftarlar birlikte açıldı, söylenen ilahilerle birlikte manevi atmosfer doruğa çıktı. Zengin, fakir, genç, yaşlı demeden herkesi aynı sofrada buluşturan Mahallede İftar Var etkinliğinde bu sefer Kuşcağız mahallesi sakinleri bir araya geldi.

Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezinde gerçekleşen iftara Sincan Kaymakamı Salim Demir, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın eşi Hatice Ak ve annesi Lütfiye Ak, Keçiören TOGEM Başkanı Dr. Ayten Aydın, Keçiören Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri, Kuşcağız Mahallesi Muhtarı Kazım Doğruyol ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Osmanlı İlahi Grubunun Kur'an tilaveti ve söylediği ilahilerle devam eden iftarda herkes, Ramazanın son 10 gününe girilen bugünlerde birlikte iftar yapmanın sevincini yaşadı.

MUHTEŞEM BİR RAMAZAN AKŞAMI

Kalaba Kent meydanında Keçiörenlileri muhteşem bir ilahi konseri karşıladı. Fatih Yardım birbirinden seçkin ilahilerini seslendirirken alandakiler huşu içinde eşlik etti. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, eşi Hatice Ak, annesi Lütfiye Ak, Sincan Kaymakamı Salim Demir, Keçiören TOGEM Başkanı Dr. Ayten Aydın ve vatandaşların birlikte izlediği konserde Yardım'ın söylediği Yemen Ellerinde Veysel Karani ilahisi duygulu anlara neden oldu. Sözü ve bestesi kendisine ait albümünün de adı olan Nur-u Dilara şarkısı da beğenildi.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a, Ramazan etkinlikleri dolayısıyla teşekkürlerini sunan Yardım, konser sonunda hayranlarına albümünü imzaladı.

Başkan Ak, Kalaba Kent meydanında Keçiören Evinde sergilenen Kabe-i Şerifin örtüsünü Sincan Kaymakamı Salim Demir ile birlikte ziyaret etti. Alanda vatandaşlarla sohbet eden Ak, fotoğraf çektirmek isteyenlerin taleplerini kırmadı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Ak Hatice Ak Keçiören Sincan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title