Haberler

Önce Futbolu Anlatılar Sonra Maç Yaptılar

- Önce futbolu anlatılar sonra maç yaptılar Bodrum'da "Futbolun Mutfağı" konulu panel yapıldıMUĞLA - Muğla'nın Bodrum ilçesinde "Futbolun Mutfağı" konulu panele ile öğrencilere sporun faydaları anlatıldı.

- Önce futbolu anlatılar sonra maç yaptılar

Bodrum'da "Futbolun Mutfağı" konulu panel yapıldı

MUĞLA - Muğla'nın Bodrum ilçesinde "Futbolun Mutfağı" konulu panele ile öğrencilere sporun faydaları anlatıldı. Panelin ardından konuşmacılar ve Bodrum spor yöneticilere açılışını yaptıkları halı sahada futbol oynadılar.

TRT Spor Yazarı Cevdet Ünüvar moderatörlüğünde gerçekleşen panele Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, CNN Türk Spor Müdürü Cem Yılmaz, CNN Türk Spor Spikeri Emre Tilev, Süper Lig eski hakemi Radyo Spor yorumcusu Mehmet Fatih Gökçe, spor avukatı Sibel Çelik, teknik direktör Erhan Altın ile B.B. Bodrumspor Kulübü Başkanı Rıza Karakaya katıldı.

Spor avukatı Sibel Çelik, şiddetin ne olduğunu, futbolda yaşanan şiddetin önüne nasıl geçilebileceğini, çocukların ve bireylerin sporun ahlaki boyutta ele alınarak yönlendirilmesi gerektiğini katılımcılara anlattı.

CNN Türk Spor Müdürü Cem Yılmaz, Bodrum'da yapılan spor aktivitelerinin artırılmasını, branşların ve organizasyonların çoğaltılmasını talep ederek, kendisinin de bu faaliyetlere ekranlarda yer vererek destek olacağını söyledi.

Teknik Direktör Erhan Altın da futboldaki şiddeti engellemenin tek yolunun, en başta başkan ve yöneticilerin demeçlerinin, saha kenarında da teknik direktörün duruşunun çok önemli olduğunun altına çizerek söylemlere ve vücut diline çok dikkat edilmesi gerektiğini belirtti.

Süper Lig eski hakemi Radyo Spor yorumcusu Mehmet Fatih Gökçe ise hakemlerin futboldaki öneminden ve yerinden bahsederken, vücudun diri tutularak ve aklın kullanılarak futbolun mutfağının içinde kararların uygulanmasına yardımcı olacağını dolayısıyla da başarıyla görev yapılabileceğini söyledi.

B.B. Bodrumspor Kulübü Başkanı Rıza Karakaya, Bodrumspor'un süper lige kadar rahatlıkla gidebileceğini ifade ederken Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a katkılarından dolayı teşekkür etti.

Panelde bir konuşma yapan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, hayat felsefesinin spor ve eğitim üzerine kuruldu olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Öncelikle herkese merhaba diyerek sizlere sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Sizlerle iç içe yaşayan bir belediye başkanıyım. Okulunuza daha önce gelerek sizleri ziyaret etmiştim, bundan sonra da gelmeye devam edeceğim. Biz yöneticilerin en büyük görevleri sağlıklı nesiller yetiştirmektir."

Panele katılanlara plaket verilmesinin ardından okuldaki futbol sahasının açılışı yapan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon kaleye atış yapmayı da unutmadı. Daha sonra katılımcılar ve Bodrum spor yöneticileri maç yaptı. Eski süper lig hakemi olan Süper Lig eski hakemi Radyo Spor yorumcusu Mehmet Fatih Gökçe ise maçın hakemi oldu. Profesyonel bir şekilde halı saha maçı yöneten Gökçe büyük alkış alarak maç izleyicilerin beğenisini topladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mehmet Kocadon Bodrum Gökçe Muğla Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title