Haberler

Ciple Çarpışan Otomobil, Savrularak Benzin İstasyonuna Daldı: 2 Yaralı

Güncelleme:

Bursa'da bir ciple çarpışan otomobil, savrularak benzin istasyonundaki akaryakıt pompasına çarptı. Kazada 2 kişi yaralanırken, yangın ihtimaline karşı ekipler önlem aldı.

Bursa'da bir otomobil İzmir Yolu üzerinde ciple çarpıştıktan sonra savrularak benzin istasyonundaki akaryakıt pompasına çarparak durabildi. Kazada iki kişi yaralanırken yangın çıkmasına karşı polis ve itfaiye önlem aldı.

SAVRULARAK BENZİNLİĞE GİRDİ

Sürücü koltuğunda 25 yaşındaki Ahmet Akın'ın bulunduğu otomobil, merkez Nilüfer ilçesi Karaman Mahallesi'nde İzmir Yolu Orhaneli Kavşağı yakınında Abdi Gazioğlu'nun idaresindeki ciple çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle savrularak benzinliğe giren otomobil, akaryakıt pompalarından birine çarparak durabildi.

KAZA SONUCU 2 KİŞİ YARALANDI

Kazada, otomobilde bulunan sürücü Ahmet Akın ve annesi Aliye Akın yaralandı. Sürücü Akın'a sağlık ekiplerince olay yerinde müdahale edildi. Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırılan annesinin ise hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.

Kaza nedeniyle hasar oluşan akaryakıt istasyonunda yangın çıkması ihtimaline karşı itfaiye ve polis ekipleri tarafından önlemler alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Akın Karaman İzmir 3. Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title