Haberler

Ömür Gedik ve Cem Özer, Keşan'da Gençleri Coşturdu

Trakya Üniversitesi'nin Bahar Şenlikleri kapsamında Edirne'nin Keşan ilçesinde düzenlenen Yeşil Çim Açık Hava Film Festivali'nde Ömür Gedik ve Cem Özer birlikte sahne aldı

Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğrencileri tarafından düzenlenen festivalin ikinci gününde sahneye ünlü Gazeteci ve Sanatçı Ömür Gedik ile Sinema ve tiyatro sanatçısı Cem Özer çıktı. Birbirinden güzel şarkılarıyla konser alanını dolduran gençleri doyasıya eğlendiren Gedik ve Özer, zaman zaman da slow şarkılarıyla gönülleri fethetti. Yaklaşık 2 saat süren konserde Ömür Gedik ve Cem Özer'in birbirinden güzel şarkılarına konsere katılan gençlerde eşlik etti.

SOSYAL MEDYADA CANLI YAYIN REKOR BEĞENİ ALDI

Gedik çok istek alan Paramparça şarkısını iki kez seslendirdi. Konserde orkestra şefi Ercüment Vural'da kendi bestesi "Gemiler"i seslendirdi.

Konserin ortasında periscope üzerinden canlı yayın yapan Ömür Gedik, konseri sosyal medya üzerinden izleyen seyircilerle alandaki gençleri buluşturdu.

Beş dakika süren canlı yayın 979 beğeni alarak kendi alanında bir rekora imza attı. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Ömür Gedik Cem Özer Keşan Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title