Haberler

Ömür'e Akülü Sandalye Sürprizi

İzmir’in Ödemiş ilçesinde, hastalığından dolayı tekerlekli sandalye ile yaşamını devam ettiren lise öğrencisi Ömür Aldemir’e akülü sandalye hediye edildi.

İzmir'in Ödemiş ilçesinde, hastalığından dolayı tekerlekli sandalye ile yaşamını devam ettiren lise öğrencisi Ömür Aldemir'e akülü sandalye hediye edildi.

Ödemiş Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencisi olan Ömür Aldemir, yıllardır hayalini kurduğu tekerlekli sandalyeye kavuştu. Hastalığı nedeniyle tekerli sandalye ile yaşamını devam ettiren Aldemir için Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü, Karakartallar Derneği ve TV programcısı Müge Anlı harekete geçti. Yapılan girişimlerle daha sonra Ömür için bir sandalye temin edildi. Alınan sandalye ile Ömür'e okulda sürpriz yapan Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Ödemiş Emniyet Müdürü Ramazan Çankaya akülü sandalyeyi gence teslim etti. Şaşkınlık ve mutluluk içerisinde olan Aldemir, sandalye için teşekkür etti.

Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu ise, emeği geçenlere teşekkür ederek, "Duyarlı olmanın ne kadar güzel olduğunun örneğini yaşıyoruz. Okulumuzda devletimiz Ömür için bundan bir süre önce asansör yaptırmış. Ömür kızımız okulunda bu asansörü kullanıyor. Şimdi emniyetimiz, Karakartallar Derneği ve Müge Anlı Hanımefendinin katkıları ile akülü sandalyesi de oldu. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Ömür kızımıza sağlıklı, mutlu, başarılı günler diliyorum. Bizde kaymakamlık olarak vergi dairemizin bulunduğu binamıza asansör yaptırdık. Şimdide kaymakamlık binamıza asansör yaptırmayı planlıyoruz" dedi.

Program, toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Müge Anlı Ödemiş İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title