Haberler

Omü'ye Atanan Salış'a Veda Yemeği

Samsun İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne Yardımcı Doçent olarak atanan Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Yöneticisi Dr.

Samsun İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne Yardımcı Doçent olarak atanan Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Yöneticisi Dr. Osman Salış'a veda yemeği düzenlendi.

Canik Meşe Tesisleri'nde düzenlenen veda yemeğine Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Hasan Rıza Aydın, İdari Hizmetler Başkanı İbrahim Küçük, Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Ahmet İsmailoğlu, Mali Hizmetler Başkanı Dr.Ramazan Taşdemir, Genel Sekreterliğe bağlı tüm hastane ve ağız ve diş sağlığı merkezlerinin yönetici ve başhekimlerinin yanı sıra şuan Trabzon Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri olarak görev yapan eski Samsun İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu ve şuan Trabzon İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Mali Hizmetler Başkanlığı görevini yürüten eski Samsun İl Sağlık Müdür Yardımcısı Kamil Güler de katıldılar.

Yemeğin ardından Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Hasan Rıza Aydın konuşmasında; Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Yöneticiliği görevinden ayrılan Yrd.Doç.Dr. Osman Salış'a yapmış olduğu çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Yeni görevinde de başarılar dileyen Uzm.Dr.Hasan Rıza Aydın günün anısına Yrd. Doç. Dr.Osman Salış'a plaket takdim etti.

Keyifli sohbetlerin yapıldığı yemekte; yöneticilik görevinden ayrılan Yrd. Doç. Dr.Osman Salış'ın ve

"Sizi ve Samsun'u özledim" diyerek konuşmasına başlayan Trabzon Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Mustafa Kasapoğlu'nun konuşmaları sırasında da duygulu anlar yaşandı. Çekilen hatıra fotoğraflarının ardından yemek sona erdi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Hasan Rıza Aydın Trabzon Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title