Haberler

Omü'lü Mezunlar Buluştu

Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) mezunları, Mezunlar Günü Buluşması’nda bir araya geldi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) mezunları, Mezunlar Günü Buluşması'nda bir araya geldi.

OMÜ Mezunlar Koordinatörlüğü, mezunlarını OMTEL Otel'de bir araya getirdi. Her yıl 19 Mayıs tarihinden sonraki ilk Cuma yapılması kararlaştırılan OMÜ Mezunlar Günü Buluşması OMTEL Otel'de gerçekleştirildi. Mezunlarla kurulan iletişimin daha da sağlamlaşmasını amaçlayan etkinlik, tüm mezunların dönem arkadaşlarıyla tekrar bir araya gelmesini sağlıyor. Etkinliğe; OMÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan, Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürü Dr. Cem Gençoğlu, OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevilhan Mennan, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Kaplan, OMÜ Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şenol Eren, OMÜ mezunu Patika müzik grubu solisti Tolga Köseoğlu, grup üyeleri, öğretim üyeleri ve OMÜ Öğrenci Konseyi Başkanları, OMÜ Öğrenci Topluluk Üyeleri mezunlar katıldı.

"OKULU BİTİRİNCE TEK HAYALİM, ÇEŞMESİ SICAK SU AKAN BİR BANYO İDİ"

Programda bir konuşma yapan OMÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan, "İnsan kişiliğinin oluşmasındaki en önemli dönem üniversite dönemidir herhalde. İnsanın kişiliği üniversitede daha bir şekilleniyor. Üniversite okuyan öğrencinin sosyal çevresi oraya göre şekilleniyor. Özellikle balkan ülkeleri ve Türki devletlerden lisans eğitimi almak için buraya gelen öğrenciler dönmemek için elinden gelen çabayı gösteriyor. En unutulmaz anlar üniversite zamanlarıdır. İlgi alanlarımızı üniversite yıllarında güçlendiririz. 1980'den önce imkanlar daha kısıtlıydı. Yurtlarda da fazla yer olmuyordu. Bizim zamanımızda 18-20 kişilik yurt odaları vardı. Benim okulu bitirince tek hayalim, çeşmesi sıcak su akan bir banyo idi. Öğrencilikte buna bile hasret kalıyordunuz. Belki o zaman öğrenciliğin hemen geçmesini istiyorduk ama şimdi geri dönüp baktığınızda en çok hatırladığınız, belki buruk bir şekilde yad ettiğimiz anlar o anlar. O günlerden devam eden arkadaşlıklarımız var. Bu mezunlar günü buluşma programlarında güzel şeyler yad ederiz diye düşünüyorum" dedi.

Programdan sonra öğrenci topluluklarına, Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürü Dr. Cem Gençoğlu, OMÜ Öğrenci Konseyi Başkanları, OMÜ Öğrenci Topluluk Üyeleri, Patika grubuna, mezunlara teşekkür hediyeleri takdim edildi. Daha sonra grup Patika'nın eşliğinde şarkılarla eğlendiler. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Hüseyin Akan 19 Mayıs Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title