Haberler

Omeruo ve Gassama, Aytemiz Alanyaspor'da

Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Aytemiz Alanyaspor, İngiltere temsilcisi Chelsea'den Kenneth Omeruo'yu bir yıllığına kiralarken, Fransa'nın Lorient takımından Lamine Gassama ile de 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine katılan kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu, Nijerya Milli Takımı'nın oyuncusu 22 yaşındaki stoper Kenneth Omeruo'yu, Chelsea'den bir yıllığına kiraladıklarını söyledi.

Kenneth Omeruo'dan beklentilerinin olduğunun altını çizen Çavuşoğlu, "İnşallah iyi bir sezon geçirir. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Burada iyi bir çıkış yakalayarak başarılı olacaktır." dedi.

Hasan Çavuşoğlu, Fransa'nın Lorient takımında forma giyen Senegal Milli Takımı'nın sağ beki 26 yaşındaki Lamine Gassama'nın da takıma faydalı olacağına inandığını aktardı.

Omeruo ise geçen yıl Türkiye'de forma giydiğini hatırlattı. Antalya ve Alanya'ya tatil yapma fırsatı olduğunu belirten Kenneth Omeruo, "İnsanları tanıdım. Pozitif enerji verdiler. Ortam çok hoşuma gitti. Belki de transferde bu çok etkili oldu ama önce başkanıma teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Alanya formasını giymekten mutlu olacağını kaydeden genç oyuncu, "Sahaya çıktığımda formasını giydiğim takım için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Bu her zaman da böyle olmuştur. Başkanımın da dediği gibi performansımı en üst düzeye çıkarmak konusunda takımın da bana katkısı olacaktır. Ben de bu doğrultuda takıma katkı sağlayacağım." ifadelerini kullandı.

Lamine Gassama da "Alanya'ya transfer olduğum için çok mutluyum. Sahada elimden gelenin en iyisini yapacağıma söz veriyorum. İnşallah Alanyaspor'u başarıya ulaştıracağız." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Chelsea Fransa Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title