Haberler

Ömer Döngeloğlu Gaziosmanpaşalıları Gözyaşlarına Boğdu

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin Ramazan Etkinlikleri kapsamında bir sohbet veren İlahiyatçı Ömer Döngeloğlu, Gaziosmanpaşalıları gözyaşlarına boğdu.

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin Ramazan Etkinlikleri kapsamında bir sohbet veren İlahiyatçı Ömer Döngeloğlu, Gaziosmanpaşalıları gözyaşlarına boğdu.

'On bir ayın sultanı' Ramazan ayının manevi atmosferi ve bir şenliği andıran coşkusu Gaziosmanpaşa Belediyesi'nce Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı'nda gerçekleştirilecek sohbet, söyleşi, konser, kitap imza günü ve tiyatro gibi etkinliklerle hissediliyor. Ramazan ayının ilk gününde Gaziosmanpaşalılara bir sohbet veren ilahiyatçı Ömer Döngeloğlu, Hz. Muhammed'in (SAV) hayatından anlattığı kesitlerle vatandaşları gözyaşlarına boğdu.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve Belediye Başkan Yardımcıları ve çok sayıda vatandaşın dinlediği Ömer Döngeloğlu sohbetinde şunları anlattı: "Peygamberimiz sadece namaz kılıp, Kur'an okumuyordu. Hiç tanımadığı kişilerin çoluğuna çocuğuna, ailesine sahip çıkıyor, onlar için canını ortaya koyuyordu. Ey Müslümanlar, Bugün Mısır'da Sisi sadece Mursi'yi idam etmiyor. Aynı zamanda Müslümanların şerefini idam etmeye çalışıyor. Susmak, görmezden gelmek bize yakışmaz. Suriye'de onbinlerce çocuk öldürülüyor. Öldürülmeyenlerin organları alınıp satılıyor. Bunlar yokmuş gibi davranamazsın Müslüman. Ortadoğu'da her gün binlerce kardeşin öldürülürken gülemezsin Müslüman."

Vatandaşların gözyaşları içinde dinlediği sohbetin ardından vatandaşları selamlayan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ise konuşmasında, "Ramazan hüznü, sevgiyi, kardeşliği, yokluğu ve yoksulluğu paylaşmamızı sağlıyor. En önemlisi kendi iç muhasebemizi yapmamızı sağlıyor. Ramazan boyu her akşam sizlerle olmayı hedefledik. Ramazan boyunca 100 bin vatandaşımızla iftar yapmayı hedefledik. Ramazan ayı hepimize bolluk ve bereket getirsin" diye konuştu.

Programın ardından vatandaşlar RTE Gençlik Parkı'nda kurulan ve el sanatları, kitap ve yöresel tatların satışının gerçekleştiği stantları gezerek alışveriş yaptı. Başkan Usta'da stantları tek tek gezerek, satış yapan esnaflarla sohbet etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziosmanpaşa Belediyesi Hasan Tahsin Usta Ömer Döngeloğlu Gençlik Parkı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title