Haberler

Ömer Döngeloğlu 'Asımının Nesli'ni Anlattı

Adıyaman Belediyesi ile TUGVA Adıyaman Şubesi tarafından düzenlenen ‘Asımın Nesli’ adlı programa katılan İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu ve Grup Ravza Adıyaman’da büyük ilgi gördü.

Adıyaman Belediyesi ile TUGVA Adıyaman Şubesi tarafından düzenlenen 'Asımın Nesli' adlı programa katılan İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu ve Grup Ravza Adıyaman'da büyük ilgi gördü.

Adıyaman Belediyesi ile Türkiye Gençlik Vakfı (TUGVA) Adıyaman Şubesi tarafından İlahiyatçı-Yazar Ömer Döngeloğlu ve Grup Ravza'nın katılımıyla gerçekleştirilen 'Asımın Nesli' adlı program yoğun ilgi gördü.Türkiye Petrolleri Konferans Salonunda gerçekleşen programa, Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu ve eşi Fulya Kutlu, Adıyaman eski milletvekili Ahmet Doğan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hanifi Erdem, Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, TÜGVA Adıyaman İl Temsilcisi İdris Toprak, STK temsilcileri, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda bir konuşma yapan TUGVA Adıyaman Temsilcisi İdris Toprak, 16 Nisan'da yapılacak olan referandum da 'evet' diyeceklerine vurgu yaparak, "Türkiye Gençlik Vakfının mazisi her ne kadar yeni olsa da kökleri oldukça sağlamdır. Bizde bu anlamda Adıyaman merkez ve ilçelerinde teşkilatlanarak adalet, irfan, iyilik ve iman için safta yerimizi aldık. 16 Nisan'da da gençlik olarak 'evet' diyeceğiz" diye konuştu.

Daha sonra söz alan Adıyaman Başkanı Hüsrev Kutlu ise Ömer Döngeloğlu'na Fahri Hemşehrilik Beraatı verilmesi teklifini davetlilere sunarak, "Belediye olarak icraatlarımızı vatandaşın onayı ile yapıyoruz. Vatandaştan onay almadığımız bir şeyi yaptığımız zaman bize kızarsınız, onun için bugün size yeni bir teklif sunacağım. Eğer teklifimi kabul ederseniz mecliste gündeme getireceğim. Döngeloğlu hocam aslında Tokatlıdır ama Adıyaman'ı da çok sevdiğini biliyoruz. Bundan dolayı, aramızdaki bu dostluğu hemşirelik ile biraz daha güçlendirelim istedik. Sizde kabul ederseniz, Ömer Döngeloğlu hocamı fahri hemşehri olarak görmek istiyoruz" diye konuştu.

Başkan Kutlu'nun konuşmasının ardından sahneye çıkan İlahiyatçı-Yazar Ömer Döngeloğlu, gençliğe önemli bilgiler verdi. STK'ların gençlerin üzerine daha ciddiyetle düşmesini isteyen Döngeloğlu, "Gençliğe sahip çıkmamız gerekiyor. Bu hepimizin asli görevidir. Asım gençleri, erkeği, kadını ayırmadan bu milletin gençliğindeki ideal noktayı temsil ediyor. İnsanımızın neresinden vurulduğunu biz göremiyoruz. Küçücük akıllı dediğimiz telefonlar akıllı mıdır, zehirli midir bilmiyoruz. Bu internet çağının 50 yıl sonrası her milletin korkularının arasındadır. Bir nesil geliyor ki babasıyla annesiyle on dakika gezmekten sıkılan ama sosyal medyada zaman geçiren ve usanmayan elimizde bir nesil. Bu gençlikle bir şekilde konuşmak ve dertleşmek gerekiyor" diye konuştu.

İlahiyatçı-yazar Ömer Döngeloğlu'nun konuşmasının ardından Grup Ravza seslendirdiği bir birbirinden güzel ilahilerle davetlilere doyumsuz bir gece yaşattı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ömer Döngeloğlu Hüsrev Kutlu Adıyaman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title