Haberler

Ömer Dinçer Sarıgül'ün adaylığı

Eski Milli Eğitim Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Ömer Dinçer, ''Karaman için somut projeler olduğu müddetçe ve biz de orada olduğumuz sürece Karaman gereken desteği alacak''...

Eski Milli Eğitim Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Ömer Dinçer, '' Karaman için somut projeler olduğu müddetçe ve biz de orada olduğumuz sürece Karaman gereken desteği alacak'' dedi.

Dinçer, Karaman kent merkezinde yaşayan anne ve babasını ziyaret etti. Oto Galericiler Sitesi'nde esnaflarla bir süre sohbet eden Dinçer, ata yurdunu ziyaret etmekten mutlu olduğunu söyledi.

Vali Murat Koca'yı makamında ziyaret eden Dinçer, Karaman'a her geldiğinde heyecanlandığını ifate etti.

Karaman'a her geldiğinde kenti daha farklı gördüğünü dile getiren Dinçer, ''Bakanlık dönemimde başlayan bir çok yatırımlar bitirilmiş. Şimdii son gelişmelerle ilgili bilgiler alacağım. Büyükbabamın köyünü ziyaret edeceğim. Çok uzun zamandır gitmemiştim. Orada bir okul açılışına katılacağım. Bu bir özel ziyaret" diye konuştu.

- Somut projeler olduğu müddetçe, kent, gereken desteği alacak

Karaman'la ilgili her türlü projeye destek olmaya çalıştığını anlatan Dinçer, şunları kaydetti:

"Biz somut projelere destek verdik. Karaman'a somut olarak 'şunu yapmak istiyorum' diyenlere yardımcı olduk. Asla geri çevirmedik. Karaman bunu iyi değerlendiremedi. Bunun tek sebebi, önceden hazırlanan projeler yoktu. Son dönemlerde biraz daha fazla yatırım almasının sebebi, bir takım projeler ortaya çıktı. Biz de bu somut projeleri desteklemeye başladık. Karaman için somut projeler olduğu müddetçe ve biz de orada olduğumuz sürece Karaman gereken desteği alacak."

Dinçer, yerel seçimlerde Mustafa Sarıgül'ün CHP'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı konusunda sorulan soruya, "Ben İstanbul'da Sarıgül'ü çok şanslı görmüyorum. Çünkü İstanbul geneline bakıldığında, belki Şişli için Sarıgül, ideal bir adaydı. İstanbul'un geneli için bakıldığında hem halkın desteğini alma konusunda çok yeterli olmayacağı, hemde vizyon itibariyle İstanbul'u taşıyabilecek konumda olmadığı kanaatindeyim" diye cevap verdi.

Kaynak: AA / Politika

Mustafa Sarıgül Ak Parti İstanbul Karaman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title