Haberler

Ömer Dinçer, Bayburt 'Ta Bir Takım Ziyaretlerde Bulundu

Eski Bakan İstanbul Milletvekili Ömer Dinçer, Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş ve Ak Parti İl Başkan Vekili Lütfü Bölen Bayburt'ta tarihi ve turistik mekanları gezdi.

Eski Bakan İstanbul Milletvekili Ömer Dinçer, Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş ve Ak Parti İl Başkan Vekili Lütfü Bölen Bayburt'ta tarihi ve turistik mekanları gezdi.

Programa Abdulvahap Gazi türbesini ziyaret ile başlayıp Duduzar tepesinde Bayburt'u izleyerek ardından Taşhan, Kırkçeşmeler, Ulu Camii, esnaf ziyareti ve vatandaşla sohbet ettiler.

Ziyaretler sırasında bir açıklama yapan Milletvekili Bünyamin Özbek, "İki gündür ilimizde bulunan hükümetimizde uzun süre bakanlıklar yapmış ve şu an İstanbul milletvekilimiz Ömer Dinçer beyi Bayburt ağırlıyoruz. Cumartesi akşam yetim çocuklarımız için Belediyemizin düzenlediği iftar programına katıldık. Bu programı düzenleyen Belediye Başkanımıza ve İHH yardım vakfına teşekkür ediyorum. Bakanımıza Bayburt'umuzun tarihi ve turistik mekanlarını gezdirerek ilimizi tanıttık. Esnaf ziyaretleri ve halkımızla beraber sohbet ederek yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için halkımızdan destek istedik. Sayın bakanımıza programlarımıza iştirak ettiği için çok teşekkür ediyoruz." dedi.

Ömer Dinçer'de, " Milletvekili arkadaşım Bünyamin Özbek, Belediye Başkanı kardeşim Mete Memiş ve İl Başkan vekili Lütfü Bölen Beye çok teşekkür ediyorum. İki gündür Bayburt'ta beraberiz Ülkemizin şirin kentlerinden Bayburt'u ziyaret ettik. Belediyemizin düzenlediği iftar programında yetim çocuklarımızla buluştuk, akabinde esnafımızı ziyaret ettik, vatandaşlarımızla sohbet ettik teşkilatımıza Milletvekilimize ve belediye başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyorum." diye konuştu. - BAYBURT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bünyamin Özbek Mete Memiş İstanbul Bayburt Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title