Haberler

AK Parti'nin Yeni Genel Başkan Yardımcıları Belli Oldu

Güncelleme:

AK Parti'nin MYK toplantısının ardından Mehmet Doğan Kubat, Fatma Betül Kaya, Recep Akdağ ve Mehdi Eker AK Parti'nin yeni genel başkan yardımcıları oldular.

AK Parti MYK toplantısı sona erdi. Toplantı sonrası AK Parti'nin yeni genel başkan yardımcılarının, Mehmet Doğan Kubat, Fatma Betül Kaya, Recep Akdağ, Mehdi Eker olduğu açıklandı. AK Parti sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısı sonrası gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ömer Çelik'in konuşmasından satırbaşları şöyle:

"Hava sahasını ihlal eden uçağa angajman kuralları çerçevesinde müdahale etmiştir. Bu son derece tabiidir. Angajman kuralları tarafından en güçlü şekilde iletildi. Rusya bizim düşmanımız, hasımımız değildir. Düşmanca bir tavır olarak değerlendirmek konuyu gerçekten saptırmak olacaktır. Türkiye'nin angajman kurallarını uygulama konusunda tereddüdü olmayacaktır.

"TÜRKİYE'NİN TÜRKMENLER KONUSUNDA TAVRI NETTİR"

Biz Suriye'de bir siyasi çözüm olmasını istiyoruz. Tek başına askeri bir çözümün başarılı olmayacağını düşünüyoruz. Suriye'de hür seçimler yapılmalı. Rusya'nın müdahalesiyle Suriye'deki işler daha da karıştı. Türkiye'nin Türkmenler konusunda tavrı nettir, ayrılmaz bir bütündür.

"O HABERLER GERÇEK DIŞIDIR"

Türkiye'nin yaptığı işin Rusya'ya karşı bir husumet ya da düşmanca bir tavır gibi algılanmasına yönelik haberlerin hepsi gerçek dışıdır. Türkiye, açık ve net bir şekilde daha önceden ilan ettiği angajman kuralları çerçevesinde kendi hava sahasını korumuştur. Egemen ve hür her devletin yapması gerekeni yapmıştır. Bu son derece tabiidir.

"RUSYA DAEŞ'TEN ÇOK ILIMLI GÜÇLERİ HEDEF ALIYOR"

Rusya, DAEŞ terör örgütünü vurduğunu söylüyor ama ortada olan açıktır. Rusya DAEŞ'ten çok ılımlı güçleri hedef alıyor. Esed'in güçlenmesi demek Suriye'deki terör örgütlerinin güçlenmesi demek."

YENİ GENEL BAŞKAN YARDIMCILARI BELLİ OLDU

AK Parti'de Mehmet Doğan Kubat, Fatma Betül Kaya, Recep Akdağ, Mehdi Eker, yeni genel başkan yardımcıları oldu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mehmet Doğan Kubat Ak Parti Akdağ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (13)

39 trakyalı:

n diyorumki bu hükümet 2016 temmuzunu zor görecek

8
16
yanıtYanıtla
KİLİCNADİF:

Ac tavuk kendini buğday ambarinda sanarmis. Sende aynı onun gibisin.

yanıt0
yanıt0
mardinli:

Trakyali içkiyi fazla iç iyi gelir 2019 da görüşürüz haa

yanıt0
yanıt4
39 trakyalı:

olan kime oluyor fakir fukaraya nedenmi askermi lazım hazır karıntokluğuna çalışacak adammı hazır fakir fukara

7
4
yanıtYanıtla
aydin:

Daka basi sen kim.lan patronun?

yanıt3
yanıt2
ERENLER:

Türkiye rusya konusunda geri adım atmamalı. Yoksa bundan cesaret alanlar çıkabilir.

5
2
yanıtYanıtla
WeyselMobil-IOS:

Bence baltayi ayağiniza vurdunuz. Artik geri dönülmez bir yola girildi. Şimdiden diyebilirimki Rusya Kürtlere çok ama çok yardimlarda bulunacak. İnanin bu işte kazançli taraf Kürt halki olacak. Çok mutluyum çok. Rus kanallarina bakiyorum hemen herkes diyor ki; kürtleri destekleyin. Yüz yil düşünsem Türkiyenin böyle bir hata yapacağini aklima getirmezdim.

4
1
yanıtYanıtla
harbi kürt Mobil-ANDROID:

burda yorum yapanlarin cogu rus evlati heralde devletinize sahip cikin yaninda olun yoksa sizi sahip cikan ruslar olmaz vesselam... mesela hükümet meselesi degil mesele vatan meselesi

4
1
yanıtYanıtla
emir:

El kaidenin Suriye kolu nusra katilleri ilimli mi oldu,ahraru sam katilleri ilmli mi oldu?Cocuk mu kandiriyorsunuz?

3
1
yanıtYanıtla
hüseyin şevki topuz:

ya türkmen mürkmen yok o bölgede be kardfeşim 2012 den beri orası boş , oraya kafkas çeteler getirilerek esedi devirmek için konuçlandırılmış bu kadar basit, rüsyayı seversin sevmezsin ama iki ülkenin çıkarları dudak uçuklatacak düzeyde iki tarafın tansiyonu düşürecek açıklamalar yapma yoksa kaybeden türkiye olur , bu akp rte amerika hayranlığı devam ederse türkiye devleti çok müşkül duruma düşebilir , amerika 15000 km uzaklıktan doğalgazda veremez bizden tekstil, turizm , et ithalatıda yapmaz . . . .

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title