Haberler

Ömer Çatkıç: Pereira Robin van Persie'yi Yedek Bırakarak Hata Yapıyor

Güncelleme:

Eski milli kaleci Ömer Çatkıç, "Vitor Pereira, Robin van Persie'yi yedek bırakarak çok büyük hata yapıyor, onu hep yanlış yerde kullandı." dedi.

Pazar akşamları TGRT HABER'de yayınlanan Hakan Dede'nin moderatörlüğünü yaptığı "TARAFSIZ SAHA" programında eski milli kaleci Ömer Çatkıç ve eski gol krallarından Zafer Biryol gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

ÇATKIÇ: "ELİNİZDE PERSIE VARSA MUTLAKA KULLANMANIZ GEREKİR"

Fenerbahçe'nin teknik direktör Vitor Pereira ile devam etmeyeceğini iddia eden eski milli kaleci Ömer Çatkıç, "Teknik direktör nedir biliyor musunuz? Hangi oyuncu, hangi oyuncuyla oynarsa daha fazla verim alırsınız? Bunu bulan kişiye teknik direktör denir. Pereira, kariyerine 'Ben Van Persie'yi yedek bıraktım'ı eklemek istiyor. Ama çok büyük hata yapıyor. Elinizde Persie gibi bir adam varsa onu mutlaka sahanın içinde kullanmanız gerekiyor. Kullandığı zamanlarda da hep yanlış yerlerde kullandı. Kanatta kullandı, merkez forvette kullandı. Van Persie asla merkez forvet ya da kanat değildir. Van Persie, aksine daha çok tamamlayıcı bir oyuncudur. Elinizde Fernandao gibi bir oyuncu var, Van Persie ile ikisi çok fazla uyum sağlayacaktır diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

BİRYOL: "GALATASARAY'IN SANTRAFOR ALMASI LAZIM"

Burak Yılmaz'ın sakatlanmasından sonra Galatasaray'da forvet mevkiine geçen Alman oyuncu Lukas Podolski'nin forvet olmadığı vurgulayan eski Türkiye ligi gol kralı Zafer Biryol ise, "Galatasaray gibi bir takımda Burak yedek kalsın, kalmasın bir tane çok önemli bir santrafor olması lazım. Parayı vereceksen bu tarz oyunculara vereceksin" diye konuştu.

Fenerbahçe'de Robin van Persie'nin yıldız bir oyuncu olduğunu dile getiren Zafer Biryol, "Yedek kalmak istemez. Davranışlarından da moralinin çok bozuk olduğu anlaşılıyor. Pereira ile aralarında büyük bir problem var. İyi oyunculardan oluşan bir takım kuruyorsan başına da onları iyi yönetebilecek, çok tecrübeli bir hoca getirmen lazım. Bu tecrübe de Pereira'da bence yok" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Zafer Biryol Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını CANLI İZLE! 19 Nisan Yalı Çapkını 66. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 8. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 19 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Meteoroloji 45 ili uyardı! Türkiye'de hangi illerde yağış var? İşte sarı kod verilen iller... Ülke puanına en çok hangi takım katkı yaptı? (2024) işte bu sene ülke puanına en çok katkı yapan takım! En iyi çay nasıl demlenir? Çayın güzel olması için ne yapmalı? HAFTA SONU İSTANBUL'DA HAVA DURUMU: 20 Nisan İstanbul'da hava nasıl olacak? 23 Nisan Tarihte Bugün ne odu? 23 Nisan'da ne oldu? 23 Nisan ne günü? 23 Nisan'da doğan ünlüler! 22 Nisan Tarihte Bugün ne odu? 22 Nisan'da ne oldu? 22 Nisan ne günü? 22 Nisan'da doğan ünlüler! 21 Nisan Tarihte Bugün ne odu? 21 Nisan'da ne oldu? 21 Nisan ne günü? 21 Nisan'da doğan ünlüler! 20 Nisan Tarihte Bugün ne odu? 20 Nisan'da ne oldu? 20 Nisan ne günü? 20 Nisan'da doğan ünlüler! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! METEOROLOJİ'DEN SARI KODLU UYARI! | Hangi illerde uyarı verildi? Sarı kodlu uyarı nedir? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (2)

TurkogluMobil-ANDROID:

kel sen once sac ektir ne verdin la bu ulkeye

1
2
yanıtYanıtla
xxx:

Valla omercigim bunca futbol sevvdalisi insanin cozemedigini sip diye cozmussun. congratulations!

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title