Haberler

Ömer Bebek'ten Annesine Reyting Desteği!

Güncelleme:

2015'in son ayında; doğum, evlilik ve cinayet izledik


Her ay ortalama 1.5 milyon kişi tarafından ziyaret edilen Tvarsivi.com Aralık ayı internet kullanıcı tercihleri belli oldu. Esra Erol, Ömer Bebekle zirveye oturdu.

Google Analytics'ten alınan ve 24 TV kanalını kapsayan araştırma sonuçlarına göre; Esra Erol'un doğum için gözyaşıyla yaptığı veda yayını Kasımda olduğu gibi Aralıkta da en çok tercih edilen içerik oldu.

Böylelikle televizyoncu ailenin en küçük üyesi de doğar doğmaz annesine ilk desteği reyting konusunda vermiş oldu.

Esra Erol'un totalde ilk sırada yer aldığı Aralık ayında Facebook kullanıcılarının en fazla ilgi gösterdiği video da Esra Erol'un Bebeği Ömer'in ilk görüntüsü oldu. Video 7 bin 353 facebook kullanıcısı tarafından 8 bin 252 kez izlendi.


ESRA EROL DOĞUM ÖNCESİNİ DE SONRASINI DA REYTİNGE DÖNÜŞTÜRDÜ

Aralık Ayı tvarsivi izleyici verilerine göre, 1-31 Aralık tarihleri arasında doğuma giden Esra Erol'un ATV'de yayınlanan duygusal vedası, TV Arşivi'nde 18 bin 141 kişi tarafından 39 bin 67 kez izlenerek ay birincisi oldu. Esra Erol'un doğum sonrası bebeğini kucağına aldığı video ise 17 bin 627 kişi tarafından izlendi.

Yarışın ikinci sırasında ise 13 bin 589 kişi tarafından 33 bin 326 kez izlenen Müge Anlı'nın manavlara eleştiri ve övgü videosu yer aldı.

11 bin 994 kişi tarafından 29 bin 412 kez izlenen Müge Anlı'nın sinir krizi geçirdiği "Bitti oğlum bitti Game Over" konulu video ise aynı yarışta üçüncü sıraya yerleşti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Esra Erol Müge Anlı Facebook Google Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title