Haberler

Ömer Asaf'ın, Kardan Adamı da Kömür Karası

Ermenek'teki maden ocağında kendilerine henüz ulaşılamayan 8 işçiden Mehmet Özcan'ın, 5 yaşındaki oğlu Ömer Asaf kardan adamını kömür karası kullanarak şekillendirdi Yüzünü kömür karasına boyadığı kardan adamın, gözü, ağzı ve kaşı için kömür kullanan Ömer Asaf, "Babamın yüzü de beyazdı ama bazen yüzü siyah eve geliyordu" dedi.

METİN BOLAT - Ermenek'teki maden ocağında kendilerine henüz ulaşılamayan 8 işçiden Mehmet Özcan'ın 5 yaşındaki oğlu Ömer Asaf, yaptığı kardan adamın yüzünü kömür karasına boyadı. Ömer Asaf, "Babamın yüzü de beyazdı ama bazen yüzü siyah eve geliyordu" diyerek herkesi duygulandırdı.

"Babama ' Galatasaray maçı var' dersek madenden çıkar" diyerek herkesi hüzünlendiren Ömer Asaf, sabah saatlerinde etkili olan kar yağışıyla sokağa çıktı.

Ömer Asaf, dedesi, ağabeyi ve yakınlarıyla evlerinin bahçesinde kardan adam yaptı.

Galatasaray Spor Kulübünün gönderdiği Galatasaray montu, atkısı ve formasını üzerinden hiç çıkartmayan çocuk, kardan adamın gözü, ağzı ve kaşı için kömür kullandı.

Ömer Asaf, kardan adamına "üşümesin" diye atkı ve şapka taktı.

Ocaktan çıktığı için kardan adamın yüzünü kömür karasına boyadığını dile getiren Ömer Asaf, "Babamın yüzü de beyazdı ama bazen yüzü siyah eve geliyordu" diyerek, yakınlarını duygulandırdı.

Galatasaray da Ömer Asaf'ı unutmamıştı

Ömer Asaf, "Babama 'Galatasaray maçı var' dersek madenden çıkar" diyerek, herkesin ilgi odağı haline gelmişti.

Dayısından, sarı-kırmızı renkli oyuncağıyla fotoğrafını çekip sosyal paylaşım sitesinden babasına göndermesini isteyen küçük Ömer Asaf, terliklerle oynadığı "madencileri kurtarma oyununda" ise babasını ve diğer işçileri kurtarmıştı.

Söyledikleri ve yaptıklarıyla tüm taraftar gruplarını birleştiren Ömer Asaf'a, Galatasaray da hediye göndermişti. - Karaman

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Özcan Galatasaray Ömer Asaf Ermenek Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title