Haberler

Olympiakos, Pereira'nın Sözleşmesini Feshetti

Güncelleme:

Yunan kulübü Olympiakos, Fenerbahçe'nin İstanbul'a getirdiği Vitor Pereira'nın sözleşmesinin feshedildiğini duyurdu.

Olympiakos Kulübü, Fenerbahçe ile görüşen ve Sportif Direktör Giuliano Terraneo ile birlikte İstanbul'a gelen Vitor Pereira'nın sözleşmesini feshettiğini açıkladı.

Olympiakos'tan yapılan açıklamada; "Olympiakos, Vitor Pereira ile olan kontratını karşılıklı anlaşma neticesinde feshetmiştir." denildi.

Bu gelişme üzerine Vitor Pereira'nın Fenerbahçe'ye imza atmasının önünde engel kalmadı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İran İsrail'e saldıracak mı? İran'dan İsrail'e misilleme gelecek mi? Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi! DGS sınav yerleri ne zaman belli olacak 2024? DGS sınavı ne zaman? 2024 DGS başvuruları ne zaman?
500

Yorumlar (8)

rerçek realist:

Aziz kumar oynadı, attı zarları bakalım ne gelecek.

3
0
yanıtYanıtla
fordçu:

Galatasarayın geçen sene düştüğü hataya bu sene FB düşüyor, Fenerbahçenin kayıp bir yılı daha geçecek.

2
0
yanıtYanıtla
REALİSTO:

G. S'' NİN 4 1''İ HAYIRLI OLSUN.

2
0
yanıtYanıtla
realite:

yabancı t. direktörün tek faydası antreman yapmama çetesi(volkan-emre-gökhan-topuz- vb. ) ni çökertmesi olur. . bu futbolcular layloylom yüzünden göbek yaptılar, yerli hocaları takmıyorlar. . . yoksa eğer saygı olsa yerli hocalara daha faydalı olurlar. . yancı hocadan. . . ama futbolcula çakal. . . yatıyorlar. .

1
0
yanıtYanıtla
PhysicistmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Mükemmel bir hoca. Kendini lig başlar başlamaz gösterecektir. Adam futbolu iyi okuyor. İyi bir kadro kuracaktır. Uzun yıllar Fenerbahçe ye hizmet verecek birini Fenerbahçe buldu. Hayırlı olsun.

0
1
yanıtYanıtla
MALA VURAN SIVACI:

ağzı olan konuşuyor , bu ne kardeşim , adam gibi adam ne var yani, sindiremeyen varsa sade soda içsin

0
1
yanıtYanıtla
FENERASYON:

Fenerde Yılmaz Vural''ın yardımcısı olsa daha başarılı olurdu. . Fenerde iyi tecrübe kazanır bu hoca kesinlikle, A. Yıldırım ona şikeyi de öğretir. Sivas ve Eskişhir''de nasıl tarla sürdüklerini anlatır inşallah. .

1
0
yanıtYanıtla
aziz YILDIRIM demirören:

Yılmaz Vural''ı getirmediğimize pişman olacağız gibi, yani atı alan GS Kadıköy''ü geçer, eğer Demirören fenerasyon başkanı seçilirse ibre bize döner. Başkası gelirse hapı yuttuk. .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title