Haberler

"Olur İnşallah" Tüm Sinemalarda

Güncelleme:

Akdeniz'den gelen sıcak bir komedi eşliğinde gülmeye hazır mısınız?

Son dönemin en komik oyuncuları arasında yerini alan Çetin Altay, güzel oyuncu Arzu Yanardağ ve köşe yazarı-sunucu Mesut Yar'ın başrollerini paylaştığı filmin galası tüm oyuncuların katılımıyla Antalya'da yapıldı. Sıcak bir Akdeniz filmi "Olur İnşallah" vizyonda ki yerini aldı.

Antalya'nın Yaylaalan Köyü'nde yaklaşık 100 kişilik profesyonel bir ekiple 4 haftada tamamlanan filmde özellikle oyuncuların Antalya yöresinin kendine has şivesiyle yaptığı diyaloglar dikkat çekiyor. Filmin oyuncu kadrosunda Ayhan Rüzgar ve Antalya'nın çok sevilen tiyatro oyuncusu Müfit Kayacan'ın yanı sıra tecrübeli oyuncu Sümer Tilmaç ve başarılı oyuncu Mehtap Bayri de bulunuyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise projeleriyle adından sıkça söz ettiren Tolga Baş oturuyor. Akdeniz insanının sıcaklığını ve samimiyetini sinema salonlarına taşıyacak "Olur İnşallah" sinemaseverleri 90 dakikalık bir maceraya sürükleyecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Arzu Yanardağ Antalya Akdeniz Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title