Haberler

"Olur İnşallah" Haziran'da Sinemalarda

Güncelleme:

Sektörün hızla büyüyen iletişim ajanslarından Ajanda PR, müşterileri arasına son yılların en eğlenceli filmi olarak gösterilen "Olur İnşallah" filmini kattı.

Başrollerinde son yılların en komik adamı Çetin Altay, Müfit Kayacan, Arzu Yanardağ ve Mesut Yar'ın oynadığı filmin yönetmen koltuğunda ise başarılı yönetmen Tolga Baş oturuyor. 5 Haziran'da vizyona girecek olan "Olur İnşallah" filminin galası Antalya'da gerçekleşecek.

Kurumsal iletişim, lider iletişimi, medya ilişkileri, kriz iletişimi, kurumsal sosyal sorumluluk iletişimi, etkinlik yönetimi, dijital iletişim ve sponsorluk yönetimi alanlarında hizmet veren Ajanda PR'ın müşterileri arasında; Oriflame Türkiye, Endemol Türkiye, Hogan Türkiye, Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, Keller Williams Türkiye, Bursa Kebap Evi, Grand Pasha Girne Hotel, Mesut Yar, Fethiye Unique Hotel ve CHI gibi sektöründe öncü markalar yer alıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Arzu Yanardağ Tolga Baş Mesut Yar Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title