Haberler

Ölümsüz Aşkın Hikayesi "ROMEO & Julıet"

Güncelleme:

Müziği, sözleri ve oyuncularıyla "güzelliğe ve farklılığa adanmış bir ilahi" olarak değerlendirilen Romeo e Giulietta, Ama e cambia il mondo, her özgün yorumunda olduğu gibi klasik eserin özüne hem saygı duyuyor hem de ihanet ediyor. Kimi zaman deliliği kimi zaman ahlakın terk edilişini simgeleyen müzikler; aşk resmedilirken iki aşığın tutkusunun, sonsuz bekleyişinin ve çektikleri işkencenin altını çiziyor. Yönetmenliğini Giuliano Peparini'nin üstlendiği oyunun besteleri Gérard Presgurvic, şarkı sözleri ise Vincenzo Incenzo'e ait.

İtalya'da Sahnelenmiş En Yüksek Bütçeli Oyun

İtalya'da 8 ay içinde 400 bini aşkın izleyici tarafından ayakta alkışlanan ve 45 sanatçının rol aldığı gösteri, kusursuz koreografisi ve yönetmenliği ile muazzam bir görsel şölen vaat ediyor. 270'ten fazla kostümün sahneye taşındığı oyunun sahne arkasında 40 teknisyen, 6 kişilik iletişim ekibi ve 15 kişilik yapım ekibi görev yapıyor. 13 Tır dolusu dekor, kostüm ve teknik malzeme ile İstanbul'a gelecek olan Romeo e Giulietta, daha önce hiçbir gösteride kullanılmamış 3 boyutlu dijital sahnenin yanı sıra projeksiyon ve video mapping teknolojisiyle izleyenleri büyülüyor.

Gelmiş geçmiş en büyük aşk öyküsünü özgün ve hayranlık uyandıran bir yorumla sahneye taşıyan gösterinin biletleri www.biletix.com adresinden ya da Biletix gişelerinden satın alınabiliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Zorlu Center David Zard Biletix İtalya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title