Haberler

Ölüme Neden Olan Polis Memuru Serbest Bırakıldı

İzmir'in Menemen İlçesi'nde, kavga sırasında ağabeyi 23 yaşındaki Ümit Demir'i korumak için önüne geçen 21 yaşındaki Emrah Demir'in göğsünden vurularak öldürülmesinin ardından jandarmaya teslim olan polis memuru D.G., sevk edildiği adliyede denetimli serbestlik yasası kapsamında serbest bırakıldı.

İzmir'in Menemen İlçesi'nde, kavga sırasında ağabeyi 23 yaşındaki Ümit Demir'i korumak için önüne geçen 21 yaşındaki Emrah Demir'in göğsünden vurularak öldürülmesinin ardından jandarmaya teslim olan polis memuru D.G., sevk edildiği adliyede denetimli serbestlik yasası kapsamında serbest bırakıldı.

Olay, Menemen İlçesi Çınarlıdere Mahallesi 6306 Sokak'ta, geçen cumartesi günü akşam saatlerinde meydana geldi. Çalıştığı taş duvar işi yapan firmadan 1.5 aydır ücret alamadığını ve sigortasının yapılmadığını öne süren Ümit Demir, tartıştığı patronu S.A. ile kavga etti. Kavga çevredekilerin müdahalesiyle sonlandırılırken, akşam saatlerinde S.A., yakınları polis memuru D.G. ile onun kardeşi E.G.'yi yanına alarak Demir'in evine gitti.

Otomobille Demir'in evinin bulunduğu sokağa giren üç kişiden ikisi araçtan inip, Demir'le konuşmaya başladı, polis memuru D.G. ise otomobilde bekledi. Gündüz ki kavgayı gururuna yediremediği öne sürülen S.A. ile yanındaki kişi tartışmanın büyümesi üzerine tabanca çekti. Bunu gören Demir ve yakınları, iki kişiyi engellemek istedi. Bu sırada ağabeyine tabanca doğrultulduğunu gören evli 1 çocuk babası Emrah Demir, onu korumak için önüne geçti. İki kişi kaçmak isterken, iddiaya göre otomobilde bulunan kişi araçtan inip tabancasıyla ateş açtı. Tabancadan çıkan kurşunlardan biri Emrah Demir'in göğsüne isabet etti. Emrah Demir kanlar içinde yere yığılırken, üç kişi otomobili olay yerinde bırakıp koşarak kaçtı. Gelen sağlık görevlileri, Emrah Demir'in hayatını kaybettiğini belirledi. Olaydan bir süre sonra ise polis memuru D.G. jandarmaya gidip teslim oldu.

'ÖNCE ÖLEN TABANCA ÇEKTİ' İDDİASI

Jandarmada ifade veren polis memuru D.G., konuşmak için Ümit Demir'in evine gittiklerini, ancak burada Ümit Demir ve kardeşi Emrah Demir'in kendilerine tepki gösterip üzerlerine yürüdüğünü öne sürdü. Hatta Emrah Demir'in tabanca çektiğini, bunun üzerine de kendilerini korumak ve korkutmak için tabancasıyla ateş açtığını öne sürdü. Olayla ilgili E.G. ve S.A.'nın ifadelerine de başvurulurken, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen D.G., denetimli serbestlik yasası kapsamında tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılan Emrah Demir'in cenazesi ise otopsisinin tamamlanmasının ardından ailesine teslim edildi. Demir, Çınarlıdere Camisi'nde dün kılınan namazın ardından toprağa verildi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çınarlıdere Emrah Demir Menemen İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (1)

aylin demirmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

mekani cennet olsun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title