Haberler

Ölümden Döndü, Başkalarının Hayatı İçin Seferber Oldu

Aydın'ın Karacasu ilçesi Ataeymir Mahallesinde telefon direklerinden kopan çelik tellerin yoldan geçen araçların kaza yapmasına sebebiyet vermemesi için anayola koşan ve başkalarının hayatını kurtarmak isterken bu tellerin kafasına çarpması sonucu ölümden dönen Mehmet Köken, hayatını çalmak üzere olan mahalledeki telefon tellerine bir çözüm bulunmasını istedi.

Mart ayında meydana gelen kazada evli ve 3 çocuk babası Mehmet Köken ölümden döndü. Ataeymir Mahallesi Karacasu- Tavas karayolu üzerinde Gölet yolu olarak bilinen güzergahta ASKİ'ye ait kepçe sarkan telefon tellerine takıldı. Ardından yol boyunca 4 telefon direği kırıldı. 300 metre ileride Karacasu'ya gitmek için aracıyla yola çıkmak üzere olan Mehmet Köken aracını kırılan direklerden son anda kurtardı. Birbirine bağlantılı olduğundan dolayı yolun karşı tarafında da kırılan direklerden kopan teller ana yola düştü. Mehmet Köken aracından inerek diğer araçların kaza yapmaması için onları uyarmak üzere anayola doğru hareketlendi. Oğlu Mustafa'yı da yolun karşı tarafına gönderen Mehmet Köken ne yaptıysa Tavas yönüne doğru hızla seyir halinde olan aracı durduramadı. Tellere takılan araç bu telleri gerdirdi. Gerilen teller 12-13 metre ileride bulunan Mehmet Köken'e hızlı ve sert bir şekilde çarptı. Sol kulağı üzerine hızla çarpan tellerin etkisiyle havalanan ve bilinci kaybolan Mehmet Köken hastaneye götürüldü. Doktorların ailesine her şeye hazırlıklı olun dediği Köken doktorların deyimiyle mucize bir şekilde yaşama tutundu. 2 ay hastanede yatan görme ve duyma kaybı yaşayan Köken tedavilerinin ardından hastaneden çıksa da şu an yüzde 90 duyma kaybı yaşıyor. Denge kaybı sebebiyle hiçbir iş yapamadığını ifade eden Köken, ASKİ, PTT ve tellere çarpan araç şoföründen şikayetçi oldu.

Bir yandan mahkeme sürecini bekleyen bir yandan da tedavisi devam eden Köken, mahallede yaşanan bu kazaya rağmen farklı noktalardaki telefon direklerinde önlem alınmamasına isyan etti. Ataeymir İlk ve Ortaokulunun bulunduğu ilçe düğünlerinin de yapıldığı Pazar alanı girişinde bulunan telefon tellerinin sarkmasına karşılık hiçbir önlem alınmadığını ifade eden Köken, "Benin başıma gelenler. Bir başkasının başına gelmesin. Ben ölümden döndüm. Şimdi buradan araçlar geçerken bu tele dokunuyorlar. Yine kopsa kopma hızıyla birine çarpsa benim başıma gelenler onun başına gelecek. Bunlar kullanılmıyorsa kaldırsınlar. Böyle şey olmaz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ataeymir Karacasu Tavas Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title