Haberler

Ölüm Yoluna Trafik Lambası Konuldu

Adıyaman-Kahta Karayolu üzerinde bir çok kazanın bir çok vatandaşın yaralanıp hayatını kaybettiği Kahta Küçük Sanayi Sitesi yol ayrımına Kavşak yapılıp trafik lambaları konuldu.

Adıyaman- Kahta Karayolu üzerinde bir çok kazanın bir çok vatandaşın yaralanıp hayatını kaybettiği Kahta Küçük Sanayi Sitesi yol ayrımına Kavşak yapılıp trafik lambaları konuldu.

Daha önce yaşanan birçok kazayla adı duyulan ve birçok defa vatandaşlar tarafından eylem yapılan yola kavşak yapılıp trafik lambaları konuldu. Çalışmanın başta AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner olmak üzere, Adıyaman Milletvekillerinin ortak girişimiyle hayata geçirildiği öğrenildi. AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın'ın yerel seçimler öncesi Karayolları Bölge Müdürlüğü yetkilileriyle görüşüp kavşağın en kısa sürede tamamlanması talimatında bulunduğu ifade edildi.

Kavşak tamamlandıktan sonra, orta refüjdeki genişliğin fazla olması nedeniyle AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın'ın tekrardan gerekli yerlerle görüştüğü ve bu sorunun da ortadan kaldırıldığı öğrenildi. Konu hakkında bize bilgi veren AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın'ın danışmanları Kahta - Diyarbakır yolunda bulunan refüj ve kaldırım bordür taşlarından dolayı daha önce yaşanan kazaların yeniden yaşanmaması için renklendirileceğini dile getirdi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Aydın Ak Parti Adıyaman Kahta Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title