Haberler

Ölüm Nedeni Oteldeki Tabak Kavgası

Güncelleme:

Antalya'daki bir otelde çıkan kavgada, bir otel çalışanının başına demirle vurup öldürmekle suçlanan şahıs, kavgaya yemekhanede kırılan tabağın neden olduğunu söyledi.

Antalya'nın Kemer İlçesi'ndeki bir otelde çıkan kavgada, otel çalışanlarından Nizamettin Arslan'ın başına demirle vurup öldürmekle suçlanan Serhat Kırca, kavgaya yemekhanede kırılan bir tabağın neden olduğunu söyledi.

OTELDE ÇIKAN KAVGADA YARALANMASI SONUCU HAYATINI KAYBETTİ

Antalya'da felsefe öğretmeni adayı 30 yaşındaki Nizamettin Arslan, uzun süre atamasının yapılmaması üzerine Kemer ilçesi Beldibi mevkisinde bir otelde geçici süreyle iş buldu. Arslan, geçen yıl 2 Ekim akşamı otel lojmanında çıkan kavgada başından ve vücudunun değişiklik bölgelerinden yaralandı. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde tedaviye alınan Arslan, 52 günün sonunda yaşamını yitirdi.

Olayla ilgili otel çalışanlarından 18 yaşındaki Serhat Kırca gözaltına alınıp tutuklandı. Kırca Kemer Sulh Ceza Hakimliği'ndeki ifadesinde, kendisini korumak için eline aldığı demir sopayı Abdullah A. yerine yanlışlıkla yanındaki Nizamettin Arslan'a vurduğunu söyledi.

TABAK KIRDIĞI İÇİN KAVGA ÇIKTI

Serhat Kırca, 'Kasten adam öldürmek' suçundan ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılandığı Antalya 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde verdiği ifadede ise, Kemer'de alınan ifadesini yalanladı. Davanın duruşmasında olayın nasıl olduğunu anlatan Kırca, geçen yıl Batman'dan Antalya'ya geldiğini ve Beldibi'ndeki otelde işe başladığını anlattı. Kırca, olay günü otelin yemekhanesinde kazayla bir tabak kırdığını, bu nedenle hemşehrisi Abdullah A. ile tartıştıklarını söyledi.

"MERDİVENLERDEN DÜŞÜP BAŞINI TAŞA ÇARPTI"

Kırca o günü şöyle anlattı: "Kavgayı arkadaşlar ayırdı. Aynı akşamın gecesi lojmana gittiğimde, konuşmak için biri beni aşağı çağırdı. Tabak yüzünden tartıştığım Abdullah ile Nizamettin Arslan ve Mehmet Emin G. beni bekliyordu. Yanlarına gidince kavgaya tutuştuk. Benim yanımda Samet K. diye bir arkadaşım vardı. Biz 2, karşımızdakiler 3 kişiydi. Bu sırada Samet, Abdullah A.'ya kafa attı. Abdullah elindeki sopayla omzuma vurdu. Mehmet Emin G. de bana bıçakla saldırdı. Ardından 3'ü de ikinci kattaki merdivenlerden düştü. Nizamettin başını kaldırım taşına çarptı. Bir daha da kalkamadı. Ben olayda hayatını kaybeden Nizamettin'e vurmadım."

FARKLI İFADEYE 'BASKI' GEREKÇESİ

Mahkeme Başkanı Mehmet Kesmen'in, Kemer'deki ifadesiyle şimdiki ifadesinin farklı olduğunu hatırlatması üzerine Kırca, "Ben olay tarihinde alkollüydüm. Samet K. bana baskı uygulamıştı. Bu nedenle Kemer'deki ifademde elimdeki demiri Abdullah A.'ya vurmak isterken Nizamettin'e denk geldiğini söylemiştim. Ben böyle bir olaya karıştığım için çok üzgünüm. Şimdiki ifadem doğrudur." dedi.

Duruşma, eksikliklerin giderilmesi için 15 Mayıs tarihine ertelendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nizamettin Arslan Antalya Kırca Yerel Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

şinomobilWeb@haberler.com:

ßu Yer Yuzünde ßitane adam varsa oda kardeşimiz serhat kırcadır kardeşim kimseye ßoş yere zarar vermez vermişsede haketmiştir tm ßide o yorım yapan arkadaşa sesleniyem yanlış hayat doğri yaşanmaz..

10
0
yanıtYanıtla
batmanlimobilWeb@haberler.com:

Ulan olayi bilmeden kimse yorum morum yapmasinnn serhat gibi adam bidaha gelmez dunyaya vardir bu iste bisiler serhatt ole biri deildii.. bu arada cani sensin yorum yapan salak

8
1
yanıtYanıtla
Salih yilmazmobilWeb@haberler.com:

SERHATT KARDESIME LAF YOK LANN TENEKELER. BILEMDEN HAMA YORUM YAPIORSUNUZ CANI SIIZSINIZ ..

6
0
yanıtYanıtla
dezzzzzzzzzzzamobilWeb@haberler.com:

serhatın asılmasını isteyenn insann sana olur çocuğunn eğrii olurr ona göree o insandan bi tane daaha yoktur dünyada olayın ne olduğunu bilmedenn yorımm yapmaaa afruddddddddddd .

4
0
yanıtYanıtla
AlişomobilWeb@haberler.com:

olayi bilmeden Bos Bos Yorum Yapma Canide Sensin Ulen Onun Gibi Adam Delikanlı Güzel Bi İnsan Senin Sülalende Yok...

4
0
yanıtYanıtla
KaerDesii:

Ahbeee Seroo Senii özLediik . oqLııımm ßuu msjLarda ßoss Yorum yapmayıın

2
0
yanıtYanıtla
hakan:

olayı bilmeden nasıl olduğunu bilmeyen insanlara sesleniyorum kardeşimiz serhat kırca işine giden evine ekmek parasını götürmek icin calışıyodu orda ve tabak kırıldı diye 3 kişi 2 kişiye gitmeleri adamlık yerine girmez kardeşimiz sucsuz yere tutuklanmış kardeşimiz sadece kendini korumak icin karşılık vermiş. .

2
0
yanıtYanıtla
mehe cannmobilWeb@haberler.com:

Lan yazık olmus kisiye sesleniyorum batman size muhtac deyil ama is olmasa ekmek parası icin gelmisti oraya serhat abemiz siz ole bos boş konusuyorsunuz GERÇEKLER ACIDIRRRRR

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title