Haberler

Ölüm Haberleri Çıkan Devran Çağlar'ın Son Halini Görenler Tanıyamadı

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Devran Çağlar'ın dün sosyal medyada ölüm haberleri çıkmasının ardından, Çağlar Google'da en çok aranan isimler arasına girdi. Son halini görenler tanıyamadı.

Dün hakkında öldü iddiaları ortaya atılan Devran Çağlar'ın kim olduğunu öğrenmek için herkes Google'a akın etti. Piyasalardan uzak kalan sanatçının son hali merak konusu oldu. Çağlar'ın son halini görenler gözlerine inanamadı.

O ŞUAN BAMBAŞKA BİRİ

Kıvırcık bıyıklı hali ile hatırladığımız Devran Çağlar'ın son hali o kadar değişmişti ki görenler eski ve yeni halinin aynı kişi olduğuna inanmakta güçlük çekti.

EŞREF KOLÇAK'IN OĞLU OLDUĞUNU İDDİA ETMİŞTİ

Bir röportajda Asıl adının Şeref Kolçak olduğunu ve Eşref Kolçak'ın büyük oğlu olduğunu iddia eden Devran Çağlar, babasının kendisini cinsel yönelimi sebebiyle reddettiğini iddia etmişti. Devran Çağlar iddiasını şöyle aktarmıştı: "Babam ergenlik dönemine girdiğimde yaptığım cinsel tercihimden ötürü beni fazlasıyla dışladı. Bana o dönemlerde "Ulan benim gibi bir adamın oğlu *bne olur mu? Bu bana yakışır mı?" diyerek baskı yapıyordu. Ben de bir süre duygularıma engel olmayı denedim ama başaramadım. Bu bana verilmiş bir hissiyat bunu reddedemezdim. Babama hayatımı bu yönde yaşayacağımı söylediğimde çok sinirlendi ve beni hayatından çıkarttı. 20 senedir sanat camiasının içinde olmamıza rağmen babamla bir kez bile karşılaşmadık. Artık bu kırgınlığın bir an önce bitmesini istiyorum. Gerçek ailemin yanında olmak onlara doyasıya sarılmak istiyorum".

EŞREF KOLÇAK, DEVRAN ÇAĞLAR'IN İDDİALARINA İSYAN ETMİŞTİ

Eşref Kolçak ise Harun Kolçak'tan başka bir oğlu olduğu ve onu cinsel tercihlerinden dolayı reddettiği haberlerine isyan etmiş şu açıklamalarda bulunmuştu: Allah bu iddiaları çıkaranları kahretsin. Benim 56 yıllık evliliğim boyunca bir tek eşim Özcan Kolçak oldu ve benim tek oğlum var; o da Harun Kolçak'tır. Bu gibi haberlerden zevk alanları Allah'a havale ediyorum." Devran Çağlar bu iddialardan sonra yurt dışına gitmiş ve uzun süredir de sesi sedası duyulmaz olmuştu.

ÖLÜM HABERLERİ İLE YENİDEN GÜNDEME GELDİ

Türkiye kamuoyunun objektifinden çıkan Devran Çağlar, 'öldü iddiaları' çıkınca yeniden gündeme geldi. İddia sonrası da herkes sosyal medya hesaplarına akın etti. Gördükleri ile herkes önce kısa süreli bir şaşkınlık geçirdi. İddia sonrası da herkes sosyal medya hesaplarına akın etti. Gördükleri ile herkes önce kısa süreli bir şaşkınlık geçirdi. Çünkü akıllarda Devran Çağlar'ın kıvırcık saçları ve uzun bıyıkları vardı.

İşte Devran Çağlar'ın son hali:







Kaynak: Haberler.com / Magazin

Harun Kolçak Eşref Kolçak Google Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title