Haberler

Ölüdeniz'de Bahardan Kalma Günler

Türkiye’de ve Avrupa ülkelerinde kara kış etkisini sürdürürken, Fethiye ve Ölüdeniz’de bahardan kalma günler yaşanıyor.

Türkiye'de ve Avrupa ülkelerinde kara kış etkisini sürdürürken, Fethiye ve Ölüdeniz'de bahardan kalma günler yaşanıyor.

Fethiye'de günlük güneşlik hava Ölüdeniz beldesi, Çalış Plajı ve çevresinde vatandaşları sokağa dökerken, sıcaklığın 20 dereceyi bulduğu yöredeki turistler sere serpe güneşlenip deniz keyfi yaptı. Vatandaşlar gün boyu kumsalda güneşli havanın keyfini sürerken, Kumburnu sahili de deniz bisikleti meraklılarının uğrak yeri oldu.

Gün boyu kumsalda yoga yapıp güneşlenen ABD'li rap sanatçısı Rebecca Sutton ve arkadaşı Özlem Serya Yeşilçay, güzel havanın keyfini yüzerek çıkardı. "Şu anda Fethiye Ölüdeniz adeta bir cennet" diyen Rebecca Sutton, "Yaz gibi bir hava var. İyi ki bu mevsim buradayız. 25 derece sıcaklık olabilir. Deniz çok güzel. İki gündür denize giriyoruz" dedi.

Özlem Serya Yeşilçay da, "Ölüdeniz'de mükemmel bir hava var. Burası böyle çok güzel. Şubat ayında denize giriyoruz" dedi.

Ovacık ve Hisarönü Mahallelerinde ağaçlar çiçek açarken, kordon boyundaki kafeler ve çay bahçeleri de doldu. Vatandaşlar sahilde gezinti yaparken, bazı amatör balıkçılar da gün boyu oltalarını salladı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ölüdeniz Türkiye Fethiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title